VIDEO. Ministrul Turismului crede ca Ion Creanga are casa in Botosani

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, crede ca Ion Creanga are casa memoriala in Botosani. Aflat intr-o vizita in Neamt, Dobre ar fi purtat un dialog cu o femeie din Botosani. Potrivit Stiri Neamt.ro, Mministrul si-a amintit ca un mare scriitor are o casa memoriala acolo: „Aveti casa lui?Ion Creanga?pe acolo, nu?”.?

Mai mult, cand a venit vorba de personalitatile nascute in judetul Botosani, Dobre a avut o singura reactie: „Adica?”. Noroc ca i-au amintit cei din sala de Mihai Eminescu, George Enescu si Stefan Luchian. Si-i mai amintim si noi de Nicolae Iorga sau Grigore Antipa.
Ministrul Turismului?ar fi facut aceasta declaratie vineri, 22 septembrie, la Piatra-Neamt,?la dezbaterea publica regionala pe Legea Turismului. La eveniment a mai fost prezent alaturi de ministru si secretarul de stat din cadrul Ministerului Consultarii Publice si Dialogului Social, Vicentiu Stir.?La dezbatere au fost invitati sa participe reprezentanti din domeniul turismului din judetul Neamt si din judetele Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Vaslui.
Ce a mai spus ministrul…
Intrebat despre cum va sprijini Ministerul Turismului o investitie majora pentru zona noastra, partia de schi din Piatra-Neamt, acesta a declarat ca nu stie de ce nu functioneaza si ca: „Il astept pe domnul primar de la Piatra-Neamt sa ne vina sa ne spuna exact, cum si in ce fel, de ce nu-i functioneaza acel obiectiv”a??”In statutul meu de ministru al Turismului …

spot_imgspot_img