Videoclipul “Peace” al celor de la Depeche Mode a fost filmat in Romania

Videoclipul "Peace" al celor de la Depeche Mode a fost filmat in Romania

Surse apropiate trupei spun ca este posibil ca Martin Gore si Andy Fletcher sa vina, zilele acestea, pentru filmari, la Bucuresti.

Actrita Maria Dinulescu, care a fost aleasa, in urma unui casting, sa interpreteze rolul unui soldat in videoclipul piesei “Peace”, cel de-al doilea extras pe single de pe albumul “Sounds of the Universe” al britanicilor de la Depeche Mode, a filmat deja clipul in Romania, la sfarsitul acestei saptamani, spun surse apropiate casei de productie franceze care se ocupa de realizarea clipului.

Potrivit contractului semnat cu managementul britanicilor, romanca, in varsta de 28 de ani, poate da mai multe informatii abia peste cateva zile. Se stie insa ca Maria are rolul principal in videoclipului melodiei “Peace”. Videoclipul va ajunge intr-o saptamana la Londra, pentru ultimele retusuri in vederea lansarii oficiale, programata pe 15 iunie.

Desi, intr-o varianta initiala a clipului “Peace”, erau prevazute si cateva cadre cu membrii Depeche Mode, acestia au hotarat sa nu mai apara. Este posibil insa ca pentru cateva dintre remixurile piesei sa fie filmate si cadre cu trupa. In acest sens, exista zvonuri intre reprezentantii caselor romanesti de productie ca Martin Gore si Andy Fletcher vor veni, zilele acestea, la Bucuresti.

“Peace”, incarcata de “elemente spirituale”

Cotata drept una dintre cele mai de succes actrite, nu numai din tara, ci si din strainatate, Maria Dinulescu este prima romanca distribuita intr-un videoclip al unei formatii de ca li brul trupei Depeche Mode. Artista a mai aparut, in 2001, in videoclipul piesei “Adio” al formatiei Gaz pe Foc, pentru ca, trei ani mai tarziu, sa fie protagonista clipului piesei “Starcorssed”, a formatiei irlandeze Ash.

Albumul “Sounds of the Universe”, lansat de Depeche Mode la mijlocul lunii trecute, se bucura de un succes urias. Cu toate ca trupa si-a anulat nu mai putin de noua concerte europene, albumul se afla pe primul loc in topurile radio din 21 de tari, printre care Germania, Austria, Suedia, Belgia, Polonia sau Elvetia. Primul single, “Wrong”, a debutat in forta, pe 21 februarie, cand trupa a interpretat melodia la gala premiilor muzicale germane, Echo Awards, de la Berlin, urcand pe primul loc in topurile iTunes din mai multe tari.

Piesa “Peace”, compusa de Martin Gore si catalogata de presa britanica drept una dintre cele mai frumoase de pe album, urmeaza sa apara pe piata in cinci formate: un single CD care contine varianta de album si un remix realizat de cei de la MGMT si un Maxi-CD, pe care sunt incluse, pe langa varianta de album a piesei, alte 5 remixuri diferite. A treia varianta este pe vinil si va oferi si o versiune remixata a piesei “Come Back”, alaturi de varianta de album a piesei “Peace”. Celelalte doua variante vor aparea doar ca download- bundles, fiecare oferind cateva remixuri inedite. Piesa “Peace” este incarcata de elemente spirituale, care stau la baza intregului album “Sounds of the Universe”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *