Vindecarea Personala

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Reconectarea Personala depaseste cu mult orice tehnica terapeutica sau tratament cu bioenergie de pana acum. Aceasta are ca scop transformarea intregii tale vieti prin implinirea si desavarsirea ta spirituala, in acelasi timp si constiinta se va schimba si se va extinde.

Reconectarea personala presupune sa-ti reiei traseul vietii, intr-un mod mult mai eficient decat ai putea crede, deoarece reconectarea reprezinta rezultatul evolutiei, fiind considerat un proces urias. Reconectarea Personala utilizeaza lumina si informatia pentru a oferi rezultatele dorite.

Scopul acestei noi metode este de a conecta reteaua personala de energie a organismului cu reteaua energetica axiatonala a planetei dar nu oricum, ci la frecvente mult mai inalte deoarece realizeaza schimbul de energie si de informatie cu Universul.

Reconectarea consta in a primi un aflux de lumina si informatie care ne transforma in mod complet astfel: corp-minte-spirit. La baza acestui proces se afla un sistem energetic paralel-dimensional ce cuprinde o retea inteligenta atemporala constituita din linii axiatonale. Reteaua despre care am mentionat anterior inconjoara planeta si realizeaza schimbul de lumina si informatie in Univers.

Oamenii de stiinta dar si misticii sustin aceasta teorie, astfel ca au hotarat sa le numeasca ,,Punctul Zero”, respectiv ,,marea lumina” , iar pentru a intelege mai bine, cele doua denumiri constituie in fapt ,,oceanul de energie” in care noi ne aflam in permanenta. Totul se rezuma la o metoda de a ne face constienti de dimensiunile variate existente. Oamenii de stinta dar si misticii au ramas practic de comun acord asupra faptului ca fiecare particula aflata in acest camp reprezentat de oameni, plante,vietuitoare, stele, galaxii, intra in conexiune cu fiecare particula.

Reconectarea personala reprezinta o metoda interesanta si eficienta care ne poate ajuta sa ne gasim echilibrul in viata, atunci cand consideram ca nu suntem in starea in care ne dorim si pe care o consideram normala, vine ca o alinare sufleteasca, deschizandu-ne mintea si sufletul cand intram in contact cu reteaua care inconjoara Universul.

Oamenii sunt conectati cu Universul, dar sunt si multi-dimensionali intrucat exista dimensiuni variate de care vom fi constienti in urma sedintelor de reconectare personala. Aceasta metoda este extrem de benefica deoarece reuseste sa realizeze noi conexiuni, ADN-ul este trezit din inactivitate, iar cantitati noi de informatii devin disponibile. Reteaua de energie personala se aseamana foarte bine cu un ,,sistem de operare” al unui computer. In cazul in care ati realizat reconectarea pana in stadiul final, aceasta va fi permanenta.

Vei putea primi lumina si informatie doar atunci cand liniile energetice se conecteaza cu liniile axiatonale, acestea reprezentand mai exact circuite cu frecvente mai inalte care deschid fluxul catre alte dimensiuni mai mari.
In cocluzie, reconectarea personala este capabila de eliberarea sau eliminarea blocajelor, a interferentelor care te-au indepartat de perfectiune, chiar si de restructurarea ADN-ului. O data cu aceasta metoda veti avea parte de constientizari, descoperiri, revelatii, conexiuni, dar si salturi cunatice pe care cu greu vi le veti putea explica. Trebuie sa incercati una dintre cele mai bune metode pentru a obtine aceste beneficii in a va intoarce la echilibru.

spot_imgspot_img