Violator in serie, retinut in Capitala

Un violator in serie a fost retinut, joi, in Capitala, de politistii Sectiei 13, informeaza Mediafax.
“La data de 17 aprilie a.c., politistii bucuresteni au identificat si prins un tanar in varsta de 20 de ani, banuit de comiterea infractiunilor de viol, tentativa la viol si tentativa la talharie, pe raza municipiului Bucuresti”, se arata intr-un comunicat al Politiei?Capitalei.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, Nicusor Dumitrache, in varsta de 20 de ani, isi ataca victimele la ore tarzii, cand strazile erau mai putin circulate.
Prima fapta probata de politisti a fost comisa la 4 aprilie, in jurul orei 1.00, cand Nicusor Dumitrache, zis Dumi, a urmarit o tanara in varsta de 22 de ani pana cand aceasta a intrat in scara blocului, dupa care a batut-o si a violat-o.
La 29 martie, Dumitrache a pandit in fata statiei de metrou 1 Decembrie 1918, iar in jurul orei 22.00 a urmarit o femeie in varsta de 32 de ani pe care a atacat-o pe o strada pustie. Barbatul a incercat sa o violeze, insa victima l-a zgariat pe fata si a reusit sa scape. Inainte ca femeiea sa fuga, agresorul a incercat sa-i ia acesteia geanta, insa nu a reusit.
Ultimul atac cunoscut de politisti s-a produs la 12 aprilie, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *