Violente la granita greco-macedoneana. Politia a intervenit cu gaze lacrimogene

O serie de violente au loc la granita greco-macedoneana, dupa ce doar 300 de imigranti din peste 6000 au fost lasati, luni dimineata, sa intre in Macedonia,?informeaza?AFP, citat de Agerpres.
Sute de migranti si refugiati au distru o parte a gardului care separa cele doua tari, insa nu se stie, cu certitudine, numarul celor care au reusit sa intre in Macedonia. Fortele de politie macedoneane au intervenit cu gaze lacrimogene, informeaza Reuters.
Dupa ce au fortat cordonul de politie grec, imigrantii au invadat calea ferata si au incercat sa forteze gardul de sarma ghimpata ridicat la granita dintre Grecia si Macedonia, potrivit Agerpres.
Luni dimineata, 300 de imigranti si de refugiati din Irak si Siria au fost acceptati in Macedonia, dupa care granita a fost inchisa, fapt ce a starnit nemultumirea miilor de persoane adunate pe partea greaca a frontierei.
De-a lungul zilei de duminica, Macedonia nu a lasat aproape niciun imigrant sa-i treaca frontiera, in timp ce cu o zi inainte 300 de irakieni si sirieni fusesera autorizati sa intre pe teritoriul sau.?
Macedonia este prima tara de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *