Violoncelistul Adrian Naidin a cazut pe geam dupa ce mascatii ar fi gresit adresa. Oamenii legii cautau canabis. Au fost descoperite 500 de grame de cannabis, cinci grame de cocaina

UPDATE 14.00: Anchetatorii neaga informatiile transmise de Adrian Naidin. Astfel, au declarat surse din randul oamenilor legii pentru Mediafax, ofiterii antidrog nu au gresit adresa si in casa unde locuieste violoncelistul?au fost gasite mai multe cantitati de droguri.
Procurorii DIICOT precizeaza, intr-un comunicat de presa, ca au desoperit 500 de grame de cannabis, cinci grame de cocaina?si o instalatie? completa pentru cultura indoor de cannabis, in urma perchezitiilor la principalul suspect.
“In cauza, se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de droguri de risc si de mare risc”, mai spun procurorii DIICOT.
—-
Adrian Naidin, unul dintre cei mai talentati violoncelisti din Romania, a ajuns, astazi, la Spitalul Elias din Bucuresti, dupa ce a sarit de la etajul unul al locuintei sale. Acesta a povestit pe contul sau de pe retelele de socializare ca s-a speriat de mascatii care i-au navalit in casa.
“Ma aflu la spital din cauza incompetentei unor politisti. In aceasta dimineata, o patrula de interventie mascata a politiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din pacate, oamenii legii au gresit usa si au crezut ca usa de acces in apartamentul meu da catre un rai al drogatilor, deci au spart-o si au intrat peste mine. Fiind luat din somn si fiind in stare de soc, crezand ca au intrat niste banditi peste mine, am incercat sa scap, dar am cazut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la spitalul Elias de urgenta si o echipa de medici se ocupa in clipa de fata de fracturile mele”, a precizat Naidin.
“Patrula de interventie mascata” a descins in apartamentul artistului in timpul unei perchezitii privind o cultura de canabis indoor.
Acesta a mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *