Viorica Dancila: In niciun caz nu o sa imi dau demisia. Acum am mai multa incredere in mine si in echipa mea

“Tara nu poate fi ajutata cu un razboi roman contra roman pentru ca, de fapt, in 2018 acest lucru s-a intamplat, o permanenta batalie. 2018 a fost unul dintre cei mai agitati ani, cred ca niciodata in istoria acestei tari un premier nu a fost mai atacat, nu a fost mai jignit, nu i s-a cerut de atatea ori demisia si nu s-a incercat de atatea ori ca activitatea guvernamentala sa fie stopata, sa fie impredicata, sa fim impieducati sa punem in practica un obiectivele”, a afirmat ea.
Dancila a spus ca anul 2018 putea fi un an mai bun daca exista consens, “daca intelegeam ca, dincolo de razboiul pe care il ducem din punct de vedere al partidelor politice, mai importanta este tara si ca acest razboi nu trebuie sa-l purtam decat in tara si sa nu-l exportam la Bruxellesa”.
“Din pacate, in anul 2018 s-a intamplat acest lucru, ceea ce a adus prejudicii de imagine pentru Romania. Pentru ca asa cum am spus de sapte ori mai s-a cerut demisia, de fiecare data nefundamentat. Niciodata nu puteam sa dezamagesc oamenii, nu puteam sa dezamagesc pe cei care au crezut in mine si cei care au crezut ca pot …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *