Vlad Voiculescu anunta noi manifestatii: “Mergeti la Parlament, o gasca de golani vrea sa-si treaca tara pe persoana fizica”

Protestele sunt convocate, ca de fiecare data, pe Facebook, fiind programate sa se desfasoare zilnic, intre orele 17.00 – 23.55, pana in 9 decembrie, la Parlament, unde ar urma sa se voteze in aceste zile modificarile la legile justitiei.
Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a lansat un apel catre romani sa mearga sa protesteze la Parlament, unde “Ciordache face din nou ce stie sa faca”.
“Daca sunteti in Bucuresti, mergeti la Parlament! La intrarea de la Izvor inteleg ca s-au strans oamenii carora le pasa! E incredibil ce fac in Parlament! Ciordache face din nou ce stie sa faca! Mergeti la Parlament! O gasca de golani cu gura mare care calaresc tara asta de ani de zile si vor sa si-o treaca pe persoana fizica fara a mai fi deranjati! Asta e tot ce stiu, asta e tot ce pot! Ei nu stiu altfel. Trebuie opriti! Mergeti la Parlament!”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook, miercuri noapte, spunand ca se afla la Bruxelles si ca se intoarce la Bucuresti joi.
Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor a fost adoptata miercuri pe articole intr-o sedinta maraton care a durat peste 12 ore, votul final fiind insa amanat pentru ca PSD – ALDE – UDMR nu au reusit sa stranga suficienti deputati pentru a adopta actul normativ. Singura modificare adoptata de plen fata de varianta comisiei a fost obligativitatea statului de a se indrepta impotriva magistratului care a savarsit o eroare din rea-credinta sau grava neglijenta. “Votul final va fi stabilit intr-o sedinta ulterioara de Birou Permanent”, a anuntat presedintele de sedinta, Gabriel Vlase, la finalul dezbaterilor.
Partidele de opozitie, PNL si USR, au criticat din nou, la finalul dezbaterilor, modul in care s-a desfasurat sedinta de plen a Camerei Deputatilor, acuzand partidele din arcul guvernamental, PSD, ALDE si UDMR, de abuz si incalcarea regulilor democratice.
Pe durata dezbaterilor din Camera …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *