Vladimir Putin, informat in legatura cu investigatia asupra ministrului rus al Economiei. Premierul Rusiei a desemnat un inlocuitor al lui Uliukaev

UPDATE:?Premierul rus Dmitri Medvedev l-a desemnat, marti, ca ministru interimar al Economiei pe viceministrul Evgheni Ielin, a anuntat o purtatoare de cuvant a Guvernului de la Moscova, citata de Reuters.
Dupa ce?Alexei Uliukaev a fost plasat in arest la domiciliu, presedintele rus Vladimir Putin l-a demis din functia de ministru al Economiei.
Conform unui comunicat al Kremlinului, Putin l-a demis pe Uliukaev pentru ca “si-a pierdut increderea in el.”
—–
Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat ca presedintele rus, Vladimir Putin, a fost informat de la inceput cu privire la investigatia asupra ministrului rus al economiei Alexei Uliukaev,?arestat sub acuzatia de a fi primit peste doua milioane de dolari mita, a anuntat marti Comitetul de Investigatii de la Moscova. “Uliukaev a fost arestat azi-noapte, imediat dupa un interogatoriu”
La randul sau, premierul rus, Dmitri Medvedev, a cerut o ancheta minutioasa asupra retinerii ministrului rus al economiei, au informat agentiile de presa ruse. Medvedev a precizat ca a discutat despre arestarea lui Alexei Uliukaev cu presedintele Vladimir Putin.
Citeste si:?A fost arestat ministrul rus al Economiei. El este acuzat ca a luat doua milioane de dolari mita intr-o afacere petroliera
Potrivit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *