Voiculescu, dupa un an de inchisoare: “Nici de moarte nu imi este frica”

Publicat la: 08.08.2015 16:42 Ultima actualizare: 08.08.2015 16:44

Dan Voiculescu a postat un mesaj pe blogul personal la un an de cand a fost inchis, dupa ce a fost condamnat in 2014 la zece ani de inchisoare in “Dosarul ICA”, instanta stabilind ca a prejudiciat statul roman cu 60 de milioane de euro.

La un an dupa ce a fost condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, Dan Voiculescu subliniaza ca in inchisoare a realizat ca mai rea decat lipsa de libertate este doar moartea.?
“A trecut un an de cand traiesc o noua experienta.Sper ca cei care ma dusmanesc sau au sentimente de invidie pentru realizarile mele sa-si fi satisfacut setea de razbunare si foamea de ura. Mai mult de atat nu le pot oferi. Daca totusi s-au gandit ca ar trebui sa-mi fie si mai rau dupa lipsa de libertate, le spun ca mai rea nu-i decat moartea. Problema pentru ei este ca eu imi vad moartea ca pe o noua nastere. Atunci cand fiecare dintre noi ne-am nascut, am parasit o lume (pantecul iubitei mame) si am intrat intr-o alta lume (caracterizati-o voi). La fel, cand parasim aceasta lume, ne nastem din nou pentru ca intram intr-o noua lume.Deci: nici de moarte nu imi este frica”, este mesajul lui Dan Voiculescu dupa un an de detentie.?

Fostul senator are un gand si pentru familia sa si prieteni: “imi este dor de voi”
“In acelasi timp, regret enorm ca din cauza mea sufera 11 familii (ale celor inchisi nevinovati si care nu trebuie sa plateasca pentru lupta mea politica). Aici am obtinut confirmarea ca legile naturii functioneaza perfect. Lipsa libertatii de miscare se compenseaza cu libertatea de constiinta. Efectiv, gandesti mai mult si mai bine. Am realizat ca, din pacate, in viata ne acordam mult prea putina atentie, noua si celor pe care ii iubim. Ne preocupa Eul nostru egoist, ne intereseaza exagerat de mult ce se intampla in jurul nostru si mult prea putin ce se intampla in interiorul nostru. Cu alte cuvinte, lumea ne influenteaza viata in loc ca noi sa influentam lumea”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *