Volkswagen Fox Fresh, o noua versiune a miniului Fox

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Volkswagen nu a ajuns inca la un compromis in ceea ce priveste productia unui nou model ieftin si de oras. Prin urmare au lansat o noua versiune de Fox, model cu doua usi si aspect spartan, care a fost initial produs in America de Sud. Noua abordare se numeste Fox Fresh si difera putin fata de modelul anterior. La nivel vizual, Fresh se bucura acum de bare vopsite in culoarea caroserie si de jante pe 14 inci cu cauciucuri 185/60.

Masina masoara ptin peste 3.8 metri, fapt ce o avantajaza in traficul citadin din ce in ce mai aglomerat. La interior, noul Fox beneficiaza de materiale cu aspect ?fresh? si de dotari care incearca sa creasca gradul de confort ? pentru o masina din calsa ei. Spre exemplu, sitemul de sonorizare este oferit in varianta radio/MP3 Player sau volanul se poate regla pe inaltime.

Sub capota, Fresh poate fi dotat cu una dintre cele trei variante de motorizari, doua pe benzina si una diesel. Diesel-ul ofera soferului 70 de CP, iar benzina 55 sau 75 de CP. Destul de bine pentru o masina aproape jumatate dintr-un Logan, dar cu un propulsor la fel de puternic. Volkswagen nu a comunicat consumul mediu al acestor versiuni, dar este de asteptat ca Fox sa nu ?manance? mai mult de 4-4.5 litri la 100 de km.

Pretul de achizitie al unui Fresh incepe de la 10.500 de euro. modelele precedente de Lupo si Fox au fost cotate la relativ acelasi nivel si nu s-au bucurat de succes. Va fi Fresh un castigator, sau Volkswagen doreste doar sa tina piata calda pentru un nou model?

spot_imgspot_img