Vrei o pomana a porcului ca la carte? Cum se face o mamaliga adevarata. Reteta secreta

In trecut, mamaliga inlocuia painea, care era considerata un adevarat lux in casele de tarani, scrie all4romania.eu. Mamaliga este facuta intotdeauna proaspat pentru fiecare masa si mancata calda. Astazi, va propunem o reteta de “mamaliga boiereasca” a profesorului Nicolae Curelea, un maestru al bucatariei moldovenesti, care din pasiune pentru gastronomie, incurajeaza si promoveaza retetele autentice romanesti.
Citeste si?Ce mananca vedetele in post. Combinatia Andreei Berecleanu
Ce ne trebuie?
a?? 3 cesti lapte dulce;
a?? 1 lingurita sare;a?? 1 lingura unt;
a?? 1 ? ceasca malai (Cantitatea poate varia in functie de calitatea malaiului si daca este macinat grosier sau mediu);a?? 200 g branza telemea;a?? 1 ceasca smantana.Cum prepara chef Foa sarmalele de Craciun
Citeste si?Ce se intampla in corpul nostru cand mancam POMANA PORCULUI. Ai sa renunti imediat la ea
Intr-un ceaun sau oala, incalziti laptele, sarea si 1 lingurita de unt pana incepe sa fiarba. Presarati 1 lingura de malai in lapte. De indata ce laptele incepe sa fiarba din nou, turnati tot restul malaiului dintr-o data si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *