Vrei sa iti dai jos mastile ca sa iti fie bine? Mesaj despre trezire si cum sa fii TU in energiile perioadei

In aceasta perioada pe care o traim si care dureaza pana la sfarsitul lunii iulie 2014 ca o etapa, urmand in continuare sa existe alte forme de manifestare, energia suprema coborata pe pamant este foarte puternica si scoate la suprafata arhive de emotii si experiente negative nerezolvate in trecut care trebuie vazute, identificate, vindecate, intelese, iertate, integrate si dizolvate.
In aceasta etapa, vom trai experiente noi cu care nu suntem obisnuiti si pe care nu vom sti cum sa le luam. Toate ne sunt date ca sa ne debarasam de vechiul fel de a fi si de a gasi drumul spre lumina noului fel de a fi, in care viata va fi prin legile sufletului si nu ale mintii. Nu degeaba se spune ca cel mai lung drum posibil este de la minte la suflet.
Este foarte important sa respiram abdominal pentru ca energia vitala pe care astfel o asimilam sa curga prin canalele energetice ale corpului cu usurinta si astfel sa ne ajute sa ramanem conectati cu sufletul.
Aceste experiente sunt de impact si produc schimbari radicale pe toate planurile.
Nu te speria, nu ai unde sa te ascunzi deoarece totul se intampla in interiorul tau.
Bucura-te si multumeste in fiecare moment pentru tot ceea ce esti si pentru tot ceea ce ai, pentru ca ai ales sa fii parte din aceste perioade de profunde transformari planetare ce se vad cu ochiul liber.
In functie de nivelul tau evolutiv si de capacitatea de a gestiona emotiile, impactul poate fi mai puternic sau mai suav.
In acelasi timp, vei primi responsabilitati instantanee, diferite de cele pe care le-ai avut pana acum, pentru a putea face fata persoanelor care se vor trezi in masa dar foarte revoltate si agitate.
Este o noua etapa de trezire in masa unde fiecare va trebui sa proceseze si sa integreze tot ce este nou si in acelasi timp sa se elibereze de mari sisteme emotionale pentru a putea crea spatiul liber energiei de iubire suprema care creeaza uniune, fara a judeca si evalua gresit.
Este foarte important sa fim constienti de realitatile care se prezinta in fiecare moment pentru a ne putea adapta noului si in acelasi timp a ne elibera de resturile trecutului gresit. Aceste schimbari, modificari si rasturnari de situatii sunt permanente. In momentul in care devii constient, poti vedea ca exista o a doua alternativa de a trai, care iti da posibilitatea de a alege intre o alegere pozitiva si una negativa, nu ca pana acum unde puteai alege dintre doua negative.

Acum poti alege cum doresti sa traiesti: in aceeasi maniera ca pana acum sau de maniera noua, diferita, prin legile sufletului, unde ai o noua viziune asupra vietii tale, asupra felului de a trai, de a fi si de a te manifesta.
Chiar daca nu cunosti aceasta noua forma de a trai dar simti ca este ceea ce ai nevoie si esti dispus sa te schimbi, sa schimbi ceva din viata ta, sa cunosti si sa te cunosti, este semnalul ca esti pregatit de noul drum.

Acest nou impuls pe care il simti, chiar daca nu il recunosti, este Energia Noii Constiinte care este imposibil sa fie oprita. Ea va crea in interiorul tau noul TU si te va initia in Arta de a FI.
In fiecare moment, moare ce este vechi, depasit, expirat si gresit pentru a crea si naste in acelasi timp o Noua Constiinta care creaza o noua entitate ce traieste si se manifesta dupa simtire, nu dupa gandire.

Fiecare fiinta Renovata contribuie la reconstruirea acestei rase umane. Daca ai venit in aceasta lume si ai simtit multa durere si neputinta, putin cate putin se va instala in interiorul tau pacea si linistea profunda care se va exprima in tacere dar cu multa forta.
Invata sa asculti deoarece Tacerea este o ascultare activa care percepe semnalul care vine de la spiritul tau suprem prin suflet, creand un camp energetic si un limbaj diferit, poate misterios pentru tine, care are efect in existenta ta si in intreaga creatie.

Chiar daca crezi sau nu, energiile pozitive si negative se manifesta atat in interiorul cat si in exteriorul fiecaruia si de aceea este important sa fii constient de ATITUDINEA, gandurile si actiunile tale, crezurile si sentimentele pe care le ai. Viata dupa viata ai fost ?separat de tine si de Dumnezeu, nu ai vazut Adevarul, nu ai auzit, nu ai gasit poarta spre drumul tau de lumina si catre sufletul tau.

Acum, in momentul in care vrei sa te misti si sa cauti acest drum ca sa te regasesti, patura groasa de frica cu care te-ai acoperit se manifesta paralizandu-ti emotiile, barandu-ti drumul cu neincredere si teama, deoarece puterile negative nu vor sa te piarda.

Aceste puteri lucreaza prin mintea, egoul tau si starile tale negative. Mintea iti da frici ca sa nu te eliberezi de masti, sa nu mergi mai departe, sa nu afli adevarul, adevarul sufletului. ?Mintea si egoul te mentin prin frica si suferinta din care se hranesc in starea de a fi un vesnic cautator a ceva pe care nu il poti gasi, din lipsa de lumina suficienta. Asa pierzi energie vitala pana la ultima picatura, cazand fara a te putea ridica, pedepsindu-te si ascultand …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *