West Park Residential ? o perspectiva noua pentru sectorul 6

West Park Residential ? o perspectiva noua pentru sectorul 6

West Park Residential ? o perspectiva noua pentru sectorul 6
Desemnat de primaria sectorului 6 “proiectul anului 2007” si fiind cel mai mare si mai avantajos proiect din zona, ansamblul rezidential de pe Lacul Morii promite sa schimbe radical stilul de viata al sectorului.
Ferit de zgomotul orasului dar aproape de cele mai mari centre comerciale, West Park Residential este inzestrat cu toate facilitatile unei zone rezidentiale moderne: piscina, sala de fitness, un centru comercial, locuri de parcare, gradinita si locuri de joaca pentru copii. Zona rezidentiala a West Park are 130.000 mp, desfasurata pe o suprafata de 5 hectare, este formata din 19 blocuri cu 1445 apartamente si cu un regim de inaltime de la P+8 la P+14.
Faza I de constructie a complexului va fi finalizata in decembrie 2008 si cuprinde 4 blocuri cu 197 de apartamente care au fost, deja, in totalitate vandute. Faza II este disponibila in acest moment spre vanzare si cuprinde 2 blocuri cu 179 de apartamente, avand termen de livrare octombrie 2009.
In final, 1439 de familii vor numi “acasa” cartierul West Park si vor locui in apartamente avand comfort sporit, aproape de lac si de civilizatie, in acelasi timp, achizitionate la preturi sub medie: 1100 de euro/mp.
Pentru detalii vizitati site-ul http://www.west-park.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *