WiliLeaks a publicat mai multe discursuri ale lui Hillary Clinton, care dezvaluie legaturile sale cu principalii actori de pe Wall Street

Trei discursuri ale candidatei democrate la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, platite de catre banca Goldman Sanchs, au aparut, sambata seara, pe site-ul WikiLeaks. Potrivit AFP, documentele scot la suprafata legatura acesteia cu principalii actori de pe Wall Street, informeaza Agerpres.
?
WikiLeaks a facut rost de aceste documente din e-amilurile presedintelui de campanie al lui Clinton, John Podesta. Pentru moment, echipa de campaniei a candidatei democrate nu a contestat autenticitatea documentelor.
?
In acest context, Hillary Clinton a acuzat guvernul rus ca ar fi responsabil de aceste scurgeri. Si Guvernul american impartaseste aceleasi pareri, noteaza sursa citata.
Discursurile scot la suprafata opiniile lui Hillary Clinton privind reglementarile financiare, relatiile sale cu presedintele rus Vladimir Putin si efectele negative ale precedentelor scurgeri ale WikiLeaks privind politica externa americana. Cu toate acestea, declaratiile lui Clinton nu sunt radical …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *