X FACTOR. Cheloo, din nou fata in fata cu concurentul homosexual de la X Factor

X FACTOR. Paulo Lagana a cantat piesa Mirabelei Dauer “Fotoliul din odaie”. “Esti foarte expresiv, ai putea sa faci actorie. Trebuie sa facem o delimitare intre ceea ce vad pe scena si viata lui”, a declarat Dan Bittman, scrie Libertatea.ro.Cand a venit randul lui Cheloo, toata lumea a inceput sa rada asteptandu-se la ce e mai rau. “Sinceritatea e boala letala in Romania. Eu azi sunt vesel. Tuturor celor care va bucurati cand apare Paulica, eu va doresc sa aveti la usa voastra un astfel de artist. Sa aveti un copil ca el!”, a spus juratul Cheloo.

Lovitura DEVASTATOARE pentru Antena 1. Cheloo, scandal URIA
X-FACTOR. Curg plangerile impotriva lui Cheloo, jurat la X Factor, dupa reactiile acestuia la adresa unui concurent. Peste 500 de reclamatii au fost primite la CNA, la nici 48 de ore de la difuzarea emisiunii X Factor, scrie paginademedia.ro.
X FACTOR. Cheloo, extrem de fermecator i-a declarat Iuliei: a”N-am putut sa ma abtin. Imi place foarte mult de tine, pentru ca ai avut curajul sa canti atat de frumos si sa te asezi in bratele mele – voiam sa iti dau personal verdictul”.Cu respiratia intretaiata, Iuliana raspund ironic: a”Ma asteptam sa ma suni mai devreme dar si acuma e bine”. Auci!Cheloo nu isi pierde, insa, zambetul de pe fata, semn ca fata noastra… NU trece: a”Sunt mult mai multe fete care canta bine”. Argumentul juratului este imbatabil, iar concurenta incepe sa realizeze ca juratul sau favorit, Cheloo, e ca lama cu doua taisuri.
X FACTOR. El este cel mai controversat concurent

X FACTOR. De la copii de doar 14 ani si pana la oameni veniti de la mii si mii de kilometri pe scena de la X FACTOR s-a aflat si Paolo, un tanar de 26 de ani, din Italia, care nu a avut nicio problema sa isi dezvaluie sexualitatea.

X FACTOR. “Dintotdeauna am fost neinteles de colegi, eram si gras si homosexual”, si-a inceput Paolo discursul pe scena X Factor, scrie Libertatea.ro.
Delia si-a dat seama imediat ca Paolo poate fi pus in dificulatate de Cheloo, asa ca s-a grabit sa ii spuna: “Din acest moment, tu ai treaba cu mine, si numai cu mine, ignori tot ce se intampla in aceasta sala!”.
Tanarul insa nu s-a sfiit sa isi spuna intreaga poveste: “Am luptat mult. Oamenii din jur nu ma acceptau. I-am spus mamei pe la 16 ani ca sunt gay si de atunci pot spune ca am invatat pe pielea mea ca daca vrei ca cei din jur sa te accepte, trebuie sa le arati ca esti deschis.”
Paolo a venit in Romania pentru a-si urma visul, acela de a pasi in lumea filmului: “Am inceput ca asistent de productie si am ajuns sa apar in mai multe filme, ba chiar am avut un rol intr-un film italian care s-a filmat in Romania”.
?
Razvan si Dani parasesc matinalul si pleaca in Anglia

Razvan si Dani au primit o oferta de nerefuzat si, cum era de asteptat, matinalii au acceptat pe loc, chiar daca asta inseamna ca emisiunea lor va ramane fara gazde.

Prezentatorii emisiunii a”Neatza cu Razvan si Dani”, si gazdele show-ului a”X Factor” Romania, care s-a dovedit a fi un real succes, vor avea ocazia la inceputul lunii noiembrie sa plece in Anglia, la galele live ale emisiunii a”X Factor” varianta UK.
Dani Otil si colegul lui, Razvan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *