X FACTOR. Vrei sa participi la show-ul de talente? Vezi aici unde trebuie sa mergi si ce sa faci ca sa ajungi in lumina reflectoarelor

Horia Brenciu, juratul care a castigat cel de-al saptelea sezon alaturi de Jeremy Ragsdale, e de parere ca fiecare tanar care isi doreste sa devina artist trebuie, in primul rand, sa fie foarte determinat. “A te inscrie la X Factor nu inseamna neaparat o cariera, dar e cu siguranta un pas, un imbold in viata oricarui concurent aspirant la celebritate. Depinde numai de el insa sa asculte, sa lase orgoliul la o parte si sa se faca luntre si punte pentru a merge mai departe in muzica. E usor sa intri, greu e sa te mentii”, e de parere juratul “X Factor”.
Citeste si?X FACTOR 2018: Decizie neasteptata luata de juriu. Unde se cauta talente
Colegul sau, Carla”s Dreams este si el de acord cu Horia Brenciu. “Este evident ca X Factor are toate calitatile unei rampe extraordinar de bune de lansare, dar pe langa asta, este nevoie de un sir de calitati aparent auxiliare, dar critic importante!”, a declarat si Carla”s Dreams.
Stefan Banica spune ca acesta ar putea fi un moment pe care concurentii sa il pastreze in memorie, dar si in suflet, o viata intreaga. “Acest concurs poate reprezenta o trambulina de lansare in viitoarea lor cariera, pot transforma participarea lor la concurs intr-un moment unic si frumos, pe care sa-l tina minte toata viata!”, ii incurajeaza Stefan Banica pe viitorii concurenti.
Frumoasa jurata Delia e convinsa ca un succes pe scena “X Factor” e mai mult decat a pasi cu dreptul in muzica: “E un pas important! Sa participi la X Factor e ca si cum ti-ai incepe cariera cu un hit!”.
Citeste si?Castigatorul X Factor 2017, anunt de ultima ora. Ce va face Jeremy Ragsdale
Preselectiile “X Factor” 2018 incep saptamana aceasta la Bucuresti si continua in mai multe orase mai din tara, dar si la Chisinau. In total, nu mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *