Zece moduri simple de a face bani in plus, daca vrei sa iti suplimentezi veniturile

Business Magazin a intocmit o lista cu 10 moduri de a face bani in plus.?
Unele solutii prezentate mai jos sunt doar temporare, un mod de a castiga rapid bani pe cand altele reprezinta o investitie pe termen lung.
1. Vinde obiectele de care nu ai nevoie pe site-urile de anunturi. Poti vinde obiecte mici, precum gadgeturi, baterii externe, sau mobila, colectionabile si in general, vinde obiectele care aduna praf in casa.
2. Devin-o sofer pentru Uber/Taxify. Ai timpi morti sau vrei sa conduci dupa munca pentru a face un ban in plus, o solutie e sa devii sofer pentru Uber sau Taxify. Cei care conduc 8 ore pe zi timp de o luna castiga salarii intre 3000 si 4000 de lei.
3. Inchiriaza o camera pe AirBnB. Daca ai o camera in plus inchiriaz-o pe AirBnB pentru un venit in plus. Nu trebuie sa faci mare lucru, doar sa te asiguri ca este curata si arata bine.
4. Administreaza conturi de social media ale unor business-uri mici. Nu toate companiile mici au timp/bani pentru a-si administra cum trebuie conturile de social media (Facebook, Instagram, Twitter etc) si ai putea face tu asta in schimbul unei sume.
5. Castiga bani pe Fiverr. Fiecare dintre noi se pricepe la ceva, unii sunt buni la matematica, altii la design, iar altii la contabilitate. Astfel de abilitati pot fi monetizate pe site-uri precum Fiverr, unde iti poti oferi serviciile contracost.
CITESTE CONTINUAREA ARTICOLULUI …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *