Zgonea: “Noi lucram cu Coelho. O carte o am tot timpul cu mine in geanta”

de Anca SIMINA Publicat la: 02.04.2014 14:19 Ultima actualizare: 02.04.2014 14:35

Dupa ce s-a autoproclamat “coleg cu Mihai Viteazul”, presedintele Camerei Deputatilor a vorbit astazi despre pasiunile sale literare. Un mesaj postat pe contul de Twitter despre care nu stia initial nimic a fost pretextul pentru a se declara public fanul lui Paulo Coelho.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a profitat astazi de o postare pe una dintre retelele de socializare, despre care nu stia initial nimic, pentru a-si face publice afinitatile literare si atasamentul fata de noile mijloace de comunicare. Dupa ce pe contul sau de Twitter a aparut, drept fotografie de coperta, un citat din Paulo Coelho, Zgonea s-a declarat fan al scriitorului sud-american, mentionand chiar ca nu pleaca de acasa fara o carte a acestuia in servieta. ” “Alchimistul” a fost prima. Una o am tot timpul cu mine in geanta”, a spus presedintele Camerei.

Intrebat cu cateva minute mai devreme de un ziarist daca o alta postare din aceasta dimineata, mai exact mesajul “Trust no one”, s-a dorit una cu o conotatie politica, Zgonea s-a aratat deranjat. Ulterior, presedintele Camerei a iesit din biroul sau pentru a-si arata aprecierea fata de retelele de socializare care le vede inclusiv ca mijloace de campanie.
“Sunt foarte interesante, sunt niste mesaje foarte frumoase. Twitter a inceput sa preia un mix intre Facebook si Instagram, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *