Ziua cea mare. PSD anunta miercuri propunerea pentru postul de prim ministru. Consultari la Cotroceni

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Liviu Dragnea a declarat marti ca cel propus este membru cu vechime al PSD, el precizand ca mentine „categoric” aceasta conditie, iar carnetul de membru al viitorului premier nu va fi obtinut „de o zi-doua”.
„Eu am vazut foarte multe guverne facute – sigur, difera, in functie de televiziune – dar candidatul pentru prim-ministru va fi propus de PSD, sustinut de ALDE si, daca presedintele va accepta propunerea noastra, guvernul va fi facut de catre PSD plus ALDE, nu de presa”, a spus Liviu Dragnea.
Totodata, el a mai completat ca numele propunerii PSD va fi facut public imediat ce iese de la convorbirile cu presedintele Klaus Iohannis, programate pentru miercuri, ora 11.00.
Programul intalnirilor presedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare, miercuri, 21 decembrie, a fost anuntat pe site-zul Presedintiei:
11.00:?Consultari cu partidele si formatiunile politice – Partidul Social Democrat (PSD) si Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE)
12.30:?Consultari cu partidele si formatiunile politice – Partidul National Liberal (PNL)
14.00: ?Consultari cu partidele si formatiunile politice – Uniunea Salvati Romania (USR)
15.00:?Consultari cu partidele si formatiunile politice – Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania (UDMR).
A doua runda de consultari este programata pentru joi, 22 decembrie, cand presedintele se va intalni cu delegatia Partidului Miscarea Populara si cu cea a minoritatilor nationale.
Dupa consultarile de joi, este asteptat ca presedintele sa faca propunerea de premier, care va trebui sa-si construiasca o echipa de ministri cu care sa prezinte in parlament, pentru a primi votul …

spot_imgspot_img