Zodiac chinezesc saptamana 16-22 aprilie 2018. In ce zile ai noroc si la ce, in functie de zodie!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Zodiac chinezesc. Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 16 – 22 aprilie 2018, dupa doua luni de cand a inceput Noul An Chinezesc, guvernat de?Cainele de Pamant.
Zodiacul chinezesc exista de mii de ani. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica?aici!

In timpul Anului Cainelui de Pamant, sa ai grija de cei apropiati tie, sa iti tii finantele in siguranta si sa muncesti cat de bine si mult poti, fara sa te extenuezi prea mult, desigur. Sa tii minte ca nu toate problemele care te supara sunt probleme de fapt. Este un an de consolidare si de avansat incet dar cu pasi siguri inainte. Este si un an excelent pentru cei ce se exprima in arte sau in industria comunicarii.
Ultimul an chinezesc al Cainelui de Pamant a fost 1958. In acest an, armata revolutionara a lui Fidel Castro si-a inceput asaltul de succes in Havana, Cuba. Elvis Presley si-a tuns parul si s-a inrolat in armata americana. O noua generatie de muzicieni rockeri a inceput sa se dezvolte. 1958 este anul in care s-a fondat Uniunea Europeana. Poate ca 2018 va fi inceputul sfarsitului ei. 1958 este si anul in care s-au nascut multi oameni importanti precum: Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 va fi un an la fel de bun pentru industria artistica a lumii!

Iata cum iti va merge in saptamana 16 – 22 aprilie 2018 conform intelepciunii chinezesti in functie de zodie.
?

Esti foarte productiv in mijlocul circumstantelor stresante Marti. Ramai flexibil si pregatit sa rezolvi orice problema apare pana Joi. Foloseste prudenta cand vine vorba de bani atat Luni cat si Vineri. Ai grija ca poti exagera cu cantatul sau bautura Luni, fapt ce te face sa privesti cu alti ochi sexul opus. Vineri este usor sa fii motivat de iubire sau ganduri de iubire. Esti in dispozitie sa socializezi ? Nu spune „fac cinste” daca nu iti permiti.
?

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Evita sa fii prea deschis pana Marti. Programeaza-ti intalnirile importante de care are nevoie afacerea sau locul de munca …

spot_imgspot_img