Zodiac CHINEZESC saptamanal 7-13 IANUARIE 2019. NOUL MESAJ intelept chinezesc!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 7-13 IANUARIE 2019, inca suntem in Anul Chinezesc 2018 ce a inceput pe 16 februarie 2018 si care tine pana pe 4 februarie 2019. Acesta este guvernat de?Cainele de Pamant iar anul 2019 va fi anul Mistretului de Pamant .Iata proaspatul Zodiac Chinezesc 2019, ce aduce anul Mistretului de Pamant pentru toate zodiile!

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica?aici!

Anul 2018 al Cainelui de Pamant este un an in care dorim sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom simti in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principala in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. In afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare. Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele. Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta.
?

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica?aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:
?
Vino in fiecare vineri pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!
?

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
O abordare delicata si cu tact intr-o criza de familie sau intr-o dilema este cel mai bun mod de abordare acum, dar fii si constient ca tu esti persoana care poate pune totul in ordine si reinstala pacea. Spre mijlocul saptamanii, daca un prieten sau un membru mai tanar de familie pare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *