Zsuzsanna Ripli, modelul maghiar care practica inotul si tine cu Barcelona

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

La inceput era coafeza, dar titlul „Playmate-ul anului 2004” a ridicat-o la rang de sex-simbol in Ungaria si a propulsat-o rapid in topul celor mai ravnite modele din lume. Unguroaica Zsuzsanna Ripli, nascuta la Siget sub zodia berbecului, este curtata de cele mai mari nume din lumea modei, dupa aparitia in Playboy, si se descrie ca fiind o persoana foarte energica, increzatoare si bine dispusa.

Profesia pe care o are in prezent este foarte solicitanta, dar si placuta. „Calatoresc mult de cand sunt model. Face parte din munca mea, dar imi place sa calatoresc si ca turist. Imi place sa cunosc oameni noi, precum si obiceiurile si traditiile lor. In mod firesc, gasesc timp si pentru petreceri, cele alaturi de prieteni fiind cele mai placute”, a spus Zsuzsanna.

Arta cere insa si sacrificii, iar frumoasa unguroaica este nevoita sa-si mentina forma de invidiat… si nu prin diete. Fana a echipei de fotbal FC Barcelona, Zsuzsanna nu este pasionata de „sportul rege”, insa este o mare amatoare de sporturi. „Imi place foarte mult inotul. Il practic de cand eram mica si m-a ajutat sa am mereu un corp armonios. Acum mai practic aerobicul, motocilismul, dar imi place mult sa ma plimb si cu jet-ski-urile”, a marturisit supermodelul din Ungaria.

spot_imgspot_img