Avantajele de a avea un jacuzzi acasa

Daca doriti sa va bucurati de avantajele si beneficiile unei bai relaxante, sa aveti un jacuzzi acasa este una dintre cele mai bune optiuni.

Si daca vorbim despre confort si comoditate acasa, un plan bun este instalarea unui jacuzzi. Starea de bine va fi mai mult decat garantata.

Pe https://foxi.ro/articol/jacuzzi-de-interior-sau-exterior gasiti o lista cu produse de cea mai buna calitate, astfel incat un hidromasaj sa devina o experienta de neuitat.

Generalitati si caracteristici

Cuvantul Spa deriva din latinescul Salus Per Aquam, care formeaza acronimul cu care sunt cunoscute aceste cazi. Cu alte cuvinte, sanatatea apei.

Efectul pe care apa fierbinte il provoaca asupra corpului, nu numai ca produce placere sa petreci timp in cada. In acele minute in care va aflati in apa, corpul absoarbe caldura apei si creste fluxul de sange, ceea ce determina dilatarea vaselor.

Motive pentru a avea un jacuzzi acasa

In plus fata de a face din baie cea mai importanta camera din casa, un jacuzzi va aduce beneficii mari pentru sanatate.

Astazi, un SPA nu este doar sinonim cu odihna, este mult mai mult decat atat. Hidroterapia, care a fost folosita in trecut ca tehnica de fizioterapie, este o metoda de vindecare, pentru unele boli, bazata pe utilizarea apei.

Dupa cum puteti vedea, un jacuzzi va va oferi beneficii terapeutice pentru sanatatea dumneavoastra. Ameliorarea durerilor musculare, minimizarea stresului articular si reducerea inflamatiei sunt unele dintre cele mai importante.

Dar pe langa toate acestea, va fi o idee minunata sa ne deconectam de la rutina si sa facem fata stresului.

Jeturile de apa din jacuzzi ofera un masaj delicios tuturor partilor corpului, insotit de actiunea terapeutica a apei calde. Aceste jeturi de apa au virtutea activarii sistemului circulator.

Temperatura apei face ca sangele sa curga in mod ideal, prevenind coagularea. Inima poate functiona optim, oferind intregului corp o senzatie de plenitudine.

Pentru a elimina oboseala, stresul si a preveni bolile, nu este nimic mai bun decat o sedinta intr-un jacuzzi . Acesta poate fi umplut deasupra duzelor de hidromasaj, cu o temperatura mai mare de 33 ° si odihniti timp de aproximativ 15 minute.

Cel mai bun efect terapeutic al hidromasajului se obtine prin combinarea aerului si a apei, cu diferite grade de temperatura. Utilizarea sarurilor de baie poate spori senzatia, combinand esente, uleiuri esentiale si chiar ozon.

Utilizarea acestor produse, impreuna cu actiunea apei calde si a aerului injectat, ofera proprietati bactericide, analgezice si antiinfectioase.

Specialisti din intreaga lume au dovedit stiintific efectul revitalizant si stimulator asupra sistemului imunitar. Motiv pentru care medicii recomanda jacuzzi-urile ca una dintre cele mai bune terapii pentru corp.

Cu un hidromasaj va puteti bucura de hidroterapie si de efectele relaxante pe care le provoaca. Dupa cum sa spus deja, jeturile de apa pot fi reglate prin intermediul pompelor, astfel incat masajul sa fie viguros, intens sau moale si delicat.

Spa-urile sunt echipate cu duze de diferite dimensiuni (in functie de model) si pot masa diferite parti ale corpului. Jeturile mai mici sunt ideale pentru masarea gatului si a partilor cervicale. Cele mai mari sunt speciale pentru spate sau coloana vertebrala.

Dupa cum am vazut, beneficiile Jacuzzi sunt multe si de aceea instalarea unuia ar fi o idee minunata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *