Avantajele dispenserului pentru dezinfectant

Dispenserele de dezinfectare de la PressGel ajuta din ce in ce mai multe afaceri sa fie mai protejate impotriva noului virus pentru ca sunt usor de montat si de folosit.

Chiar daca iesim din casa si mergem la mall, spatii publice, spital, institutii publice trebuie sa avem maxim de protectie.

Aceste dispensere de dezinfectare de la Pressgel.ro sunt realizate din inox rezistent la inghet-dezghet si la lovituri.

Ele sunt potrivite pentru a fi amplasate in parcuri si alte locuri cu trafic ridicat. Multe spatii de lucru au toalete, camere de conferinte, locuri in care luam masa dar si in care impartim spatiul cu alti colegi. Tocmai de aceea igiena este foarte importanta. Aceasta problema se poate rezolva usor cu un dispenser de dezinfectare de la Pressgel care are urmatoarele beneficii:

  1. Igiena ridicata:

Dispenserele noastre sunt folosite pentru o protectie ridicata impotriva noului virus in spatiile publice si de birouri. Ele se actioneaza fie la cot sau la pedala. Astfel igienizarea locului de munca este mai facila.

  1. Incurajarea folosirii dispenselor

Cu ajutorul lor, toti clientii, angajatii tai sunt mai indemnati sa foloseasca aceste dispensere pentru a se simtii mai protejati fata de noul virus. Ele au actionare la cot sau pedala iar astfel palma ta nu va avea contact cu maneta aferenta.

Potrivit estimărilor problemelor de sănătate din școlile elementare, liceele și colegiile din Statele Unite, se produc în medie o pierdere de 189 de milioane de zile școlare pe an. De asemenea, studiul a constatat că bolile asemănătoare gripei duc la aproximativ 38 de milioane de absențe pe an în școli. Un student obișnuit lipsește în general în jur de 4,5 zile școlare pe an din cauza bolilor. Școlile trebuie să sufere o pierdere anuală de 2 miliarde de dolari cheltuind cu profesorii supleanți pentru a acoperi zilele pierdute ale profesorilor.

În general, studenții nu au timp pentru spălarea mâinilor care le pun în pericol să prindă boli contagioase. Chiar dacă au timp să se spele pe mâini, apelează la tehnica de spălare rapidă, care poate lăsa o mulțime de bacterii încă libere pe mâini și, de asemenea, libere să le facă rău, precum și colegilor de clasă.

Acesta este motivul pentru care un dispenser de dezinfectant poate fi o soluție eficientă la această problemă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *