Avantajele unui aparat de tubat electric

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Odată cu cresterea constantă a pretului tigărilor, este de la sine inteles că fumatul necesită un anumit buget si iti doresti tigari ieftine. Există trucuri pentru a incerca să plătesti mai putin pentru tigările tale, cum ar fi cumpărarea de provizii in străinătate pentru navetistii transfrontalieri, de exemplu, sau folosirea tutunului in vrac pentru a fi rulat. Dar dacă această ultimă solutie este cu sigurantă economică, este totusi restrictivă pentru că iti cere să iti rulezi singur tigările cu mâna. Dar, din fericire, este posibil să faci această sarcină mai putin obositoare folosind o masină electrică de tuburi!

Ce este o masină electrică de tuburi?

O masina electrica de tubat este un accesoriu care permite fumatorilor obisnuiti să-si ruleze propriile tigări din tutun de rulat achizitionat in vrac. De dimensiuni modeste, tot ce trebuie să faci este să introduci in rezervorul acestuia tutun de rulat, precum si un tub de hârtie gol de umplut pe suportul prevăzut in acest scop, iar aparatul se ocupă de umplerea si rularea tigarei in câteva secunde.

Unele modele nici măcar nu necesită alimentare de la retea. Ele pot fi mutate si conectate la priza de brichetă a vehiculului tau, de exemplu. Ideal pentru a avea tigari de calitate la un cost mai mic din mers!

Care sunt criteriile pentru selectarea unei masini electrice bune pentru tuburi?

Chiar dacă scopul final de a umple tuburile de tigări goale pare cel putin simplu, trebuie să fii constient de faptul că toate aparatele electrice de tubat nu sunt create egale.

Mai obisnuite, modelele cu melc tind să taie tutunul in timpul procesului de umplere a tubului. In general, modelele entry-level sunt echipate cu ele si, de asemenea, costă cel mai putin.

Modelele high-end (si deci mai scumpe) sunt echipate cu un piston care are avantajul că nu se incălzeste la umplerea tubului si deci nu alterează calitatea aromelor tutunului introdus.

De asemenea, un alt punct esential de luat in considerare atunci când cumperi o masină electrică cu tuburi este usurinta sa de intretinere si curătare. Este important să cureti temeinic aparatul electric după fiecare sesiune de pregătire a tigărilor pentru a păstra calitatea si durata de viată a aparatului electric.

In cele din urmă, unele modele au capacitatea de a umple tuburile cu filtre de diferite dimensiuni. Mai degrabă practic dacă vrei să variezi plăcerile fumând tigări de mai multe dimensiuni.

In concluzie

După cum ai inteles, folosirea unui aparat de tuburi electric pentru a-ti rula tigările este cu sigurantă o investitie la momentul respectiv, dar se va amortiza rapid de la sine in timp pe măsură ce il utilizezi. Si iti economiseste timp! Vei putea rula pana la 20 de tigari in 5 minute, cu tutunul de injectat pe care l-ai ales singur!

spot_imgspot_img