Avantajele utilizarii uleiului de cocos

Avantajele utilizarii uleiului de cocos

Uleiul de cocos este tot mai des asociat cu tot felul de tratamente si ritualuri de ingrijire dar si pentru consum. Popularitatea acestui ulei a explodat pur si simplu si tot mai multe femei il utilizeaza in mai multe domenii.

Uleiul de cocos este unic prin compozitia sa, acesta este singurul care are in compozitia sa 90% acizi grasi. Oamenii ar trebui sa se informeze tot mai mult cu privire la produsele pe care le folosesc in fiecare zi. Cu cat cunoastem toate proprietatile pe care aceste produse le au cu atat suntem mai determinati sa le folosim. Acceseaza https://www.6pm.ro/ultimele-stiri/bloguri/advertorial/ pentru a descoperi  care sunt proprietatile produselor pe care obisnuiesti sa le folosesti.

    Beneficiile aduse de uleiul de cocos

Cosmetic

Din punct de vedere cosmetic uleiul de cocos este foarte hidratant si se poate folosi cu succes ca si masca de par. Ofera stralucire parului si previne aparitia firelor despicate. Daca il vei folosi in mod constant atunci vei avea parte de un par sanatos, matasos si stralucitor.

Ajuta la hidratarea pielii si vindeca rapid epiderma. In plus poate fi aplicat inainte de epxunerea la  soare deoarece poate accelera bronzarea. Acesta mai poate fi folosit ca si demachiant sau ca remediu pentru calcaiele crapate.

In bucatarie si in gospodarie

Uleiul de cocos poate fi folosit la deserturi, pentru copt si mai mult de atat poate inlocui cu succes untul sau margarina. Uleiul de cocos se mai poate folosi si in prepararea drajeurilor.

Pentru organism

Uleiul de cocos poate avea o influenta foarte buna asupra organismului daca este consumat cu regularitate. Acesta nu are miros si nu va schimba gustul preparatelor. In plus acesta va ajuta foarte mult la imbunatatirea calitatii somnului, la absortia calciului si a magneziului.  Uleiul de cocos mai poate reduce apetitul exagerat daca este consumat inainte de masa.

Acest produs este ideal in prepararea smoothie-urilor , a shake-urilor proteice si a batoanelor energizante. In plus trebuie sa consumi ulei de cocos in fiecare zi daca vrei sa ai parte de o sanatate uimitoare. Uleiul de cocos este un produs care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta, te poti bucura de el atunci cand ai nevoie de un tratament facial dar si cand iti doresti sa pregatesti un preparat sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *