Avantejele serviciilor de taiere cu laser in 2020

servicii profesionale de debitare

În ceea ce privește proiectarea pentru fabricație, tehnologia de tăiere cu laser poate avea un efect benefic asupra oricărui produs. Costul și calitatea reprezintă două influențe majore asupra comercializării oricărui produs, iar tăierea cu laser permite realizarea de componente de înaltă calitate la un cost mai mic în general, făcând astfel posibilă oferirea unui produs mai accesibil, de calitate.

(P) Echipa Laser Processing Romania va recomanda cu incredere gama de servicii de debitare cu laser.

De asemenea, tăierea cu laser permite mai multă flexibilitate în procesul de fabricație. Un laser funcționează cu o intensitate de căldură de mai multe ori mai caldă decât soarele, făcând posibilă tăierea curată și precisă a oricărui material, de la cel mai puternic aliaj până la cei mai subțiri polimeri.

Această flexibilitate contribuie la proiectarea procesului de fabricație, deoarece inginerii nu sunt limitați în sfera materialelor pe care le pot utiliza. În loc să fie nevoiți să aleagă materiale bazate doar pe costul sau disponibilitatea lor, producătorii pot alege materialele exacte care sunt cele mai potrivite pentru job.

Tăierea cu laser a tuburilor este deosebit de atractivă datorită naturii multifuncționale a ultimelor centre de tăiere, care combină numeroase tehnologii de fabricație convenționale și reduc astfel enorm timpul de producție.

Nu există nicio manipulare între procese, iar rulajele de producție semnificativ mai mari pot fi finalizate în mai puțin timp decât era posibil anterior folosind metode convenționale.

Lucrările de proiectare, programarea, prelucrarea, efortul de manipulare și lucrările ulterioare sunt reduse drastic – întrucât se aplică numai la o singură mașină – sau chiar dispensate în întregime datorită standardului ridicat de manopera.

Un beneficiu la care nu te-ai fi gândit atunci când te gândești la tehnologia taietoare este că multe mașini tradiționale de tăiat pur și simplu nu mai sunt la îndemână. Asta înseamnă că pur și simplu nu pot lucra la același nivel de complexitate pe care îl poate folosi un tăietor cu laser.

Nu vă limitați la mașinile dvs. mai vechi și nu începeți să faceți produsele pe care le doriți cu ajutorul tăietorului laser potrivit. Un tăietor cu laser poate fi mult mai complex și poate avea atât de multe opțiuni atunci când vine vorba de crearea de articole unice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *