Despre folosirea backlinkuri de promovare

Atunci cand vreti sa va promovati afacerea prin backlinkuri retineti urmatoarele lucruri:

– Totul incepe cu calitatea propriului produs sau continut. Creati continut pe care oamenii ar dori sa-l distribuie mai departe si cu care vor sa se asociere. In caz contrar, pierdeti banii degeaba.

– Rugati clientii fericiti sa faca un blog sau o postare pe retelele de socializare si sa se conecteze la site-ul dumneavaostra.

– Intotdeauna legati-va de furnizorul si marcile cu care lucrati. Exista mari sanse ca ei sa distribuie continutul dumneavoastra daca sunt la randul lor mentionati in acesta.

– Incercati sa obtineti backlinkuri pentru diverse pagini pe site-ul dumneavoastra, nu doar pentru Homepage, dar si pentru articole de blog sau alte tipuri de pagini. Homepage-ul are deja mai multe accesari decat orice alta pagina.

– Research. Vedeti cine se leaga de concurentii dumneavoastra, incercati sa va conectati la cei relevanti si rugati-i sa va distribuie continutul. Creati un email atractiv si spuneti de ce ar trebui ca acel continut sa fie partajat.

– Nu va recomandam sa utilizati plugin-uri sau instrumente automate pentru crearea de backlinkuri.

– De asemenea, nu exagerati si nu creati 100 de backlinkuri intr-o saptamana. Google va percepe acest lucru ca fiind nenatural si riscati sa va penalizeze. O recuperare de acest gen dureaza de obicei 3 – 12 luni.

– Nu subestimati niciodata puterea si importanta din ce in ce mai mare a canalelor social media. Actiunile de pe Facebook, Twitter adauga o valoare deosebita strategiei dumneavoastra de backlinkuri. Nu uitati de grupurile de Facebook relevante.

– Cand discutati cu publicatii, companii sau persoane fizice pentru construire de backlinkuri, retineti ca este important sa oferiti cititorilor un fel de beneficiu/ valoare, alaturi de linkul dumneavoastra. Poate fi o reducere sau o ofera exclusiva. De exemplu: “Ne face placere sa propunem aceasta ofera exclusiva cititorilor dumneavoastra. Abordarea este importanta.

– Incercati sa obtineti backlinkuri pe pagini cu trafic ridicat, pentru ca altfel riscati sa va pierdeti in lumea uriasa a site-urilor web.

– Imbunatatiti continutul seo prin backlinkuri, link building, influenceri, publicarea de comunicate de presa si design web.

Utilizarea influencerilor pentru construirea de backlinkuri

In mod ideal, stiti deja care sunt cei mai buni influenceri din domeniul dumneavoastra. Pot fi clienti cu care ati lucrat, care continua sa revina pe site pentru produsele sau serviciile pe care le oferiti. De asemenea, pot fi influenceri din industria in care activati, pe care va trebui sa-i abordati si probabil pe care va trebui sa-i platiti sau sa le oferiti ceva gratuita.

Pentru a publica un anunt sau pentru a inregistra firma dumneavoastra intr-un director pentru creare backlink, accesati linkweb.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *