Bayern Munchen, lovită în plin de pandemie. Clubul se așteaptă la pierderi de aproximativ 150 de milioane de euro – Capital

Bayern Munchen, lovită în plin de pandemie. Clubul se așteaptă la pierderi de aproximativ 150 de milioane de euro

Herbert Hainer a confirmat această pierdere ca urmare a meciurilor disputate cu porţile închise, în cursul unei conferinţe de presă virtuale alături de viitorul preşedinte-director general al clubului bavarez, Oliver Kahn,. Totuși, Hainer a insistat asupra faptului că ”ambiţiile clubului nu s-au diminuat”, conform informaților transmise de afp.com

Doar câteva sute de suporteri au fost autorizaţi să asiste la ultimul meci al lui Bayern, în sezonul trecut pe Allianz Arena, de când pandemia de coronavirus a afectat Germania în martie 2020.

Noul sezon din Bundesliga debutează pe 13 august

Noul sezon din Bundesliga debutează pe 13 august, iar responsabilii grupării bavareze speră ca reglementările sanitare din Bavaria să le permită ca un număr limitat de suporteri să asiste la primul meci de pe teren propriu, cu FC Koln, pe 21 august, pe un stadion ce poate găzdui 75.000 de persoane.

Noul preşedinte-director general Oliver Kahn a declarat, la rândul său, că doreşte reîntoarcerea suporterilor în tribune îndată ce va fi posibil, dar „securitatea să rămână o prioritate”.

Kahn a mai fixat drept obiectiv pentru sezonul viitor cucerirea unui al zecelea titlu consecutiv de campioană. „Este marele nostru obiectiv. Este o performanţă care nu a mai fost realizată în marile campionate europene”, a adăugat acesta.

Kahn a mai spus că echipa este în negocieri pentru prelungirea contractelor mijlocaşului Leon Goretzka şi ale francezului Kingsley Coman, „ambii jucători foarte importanţi, care au primit propuneri generoase” pentru a rămâne alături de Bayern.

Sursă foto: Dreamstime

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *