Beat zdravăn și fără a fi posesor de permis de conducere, a reușit să fure un autoturism

Mobilizare exemplară a poliţiştilor harghiteni pentru recuperarea unui autoturism sustras din oraşul Vlăhiţa.

La volanul autoturismul în cauză, interceptat pe raza comunei Ocland, poliţiştii au identificat un bărbat de 45 de ani, fără permis de conducere şi aflat în stare de ebrietate.

La data de 30.07.2019, în jurul orei 17:00, Poliția Orașului Vlăhița a fost sesizată telefonic, de către un localnic de 28 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, ce se afla staționat pe strada Progresului.

Astfel, după circa o oră de la momentul sesizării, acesta a fost interceptat şi imobilizat pe D.J. 132, în comuna Ocland.

Trecând la legitimarea conducătorului auto, poliţiştii au stabilit că acesta este un bărbat de 45 de ani, din oraşul Vlăhiţa, care avea 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că persoana respectivă nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Autoturismul sustras a fost recuperat şi restituit păgubitului.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, conducere sub influența alcoolului şi conducere fără permis.

Sursa: Ziar Harghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *