Beneficiile apei Kangen Romania

Este foarte posibil ca in ultima perioada sa fi auzit de beneficiile reale ale apei alcaline. Unii experti spun ca apa kangen poate ajuta la incetinirea rapida a procesului de imbatranire, la reglarea nivelului de pH din corpul nostru si la prevenirea unor boli cronice precum cancerul. Dar ce este mai exact apa alcalina.

Practic “alcalinul” din apa se refera strict la nivelul de pH al sau. Acest nivel de pH este un numar care este masurat dupa cat de acida sau alcalina este apa pe o scara de la zero la 14.

Apa alcalină are un nivel de pH mai ridicat decât apa potabilă obișnuită. Din această cauză, unii susținători ai apei alcaline cred că poate neutraliza acidul din corpul tău.

Pe site-ul ROKANGEN ROMANIA poti sa vezi gama noastra de ionizatoare de apa.

Apa potabilă normală are, în general, un pH neutru de 7.

Apa alcalină trebuie să conțină, de asemenea, minerale alcaline și potențial negativ de reducere a oxidării (ORP). ORP este capacitatea apei de a acționa ca un pro- sau antioxidant. Cu cât valoarea ORP este mai negativă, cu atât este mai antioxidantă.

Astfel apa kangen este mai potrivita pentru corpul nostru fata de apa normala de baut.

Un studiu din 2012 a aratat ca apa alcalina consumata cu godeu natural cu pH de 8,8 ajuta foarte mult la dezactivarea pepsinei din corp – acea enzia care provoaca reflux acid.

Un studiu mai recent care a inclus 100 de persoane a descoperit o diferență semnificativă în vâscozitatea sângelui întreg după ce au consumat apă cu pH ridicat, comparativ cu apa obișnuită după un antrenament intens. Viscozitatea este măsurarea directă a modului în care eficient circulă sângele prin vase.

Descopera pe site-ul Rokangen gama noastra de ionizatoare de apa Leveluk care sa va ofere un nivel de viata sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *