Beneficiile Noni.

Beneficiile Noni

Organismul îți joacă feste?
Simți că indiferent de câte kilograme de fructe ai mânca, tot nu ai vitamine?
Te simți încă slăbit?

Ei bine, probabil încă nu ai auzit de singurul fruct din întreaga lume în care se regăsesc o mulțime de substanțe biologice active. Da, ai citit bine, din întreaga lume.
Fructul noni conține o multitudine de vitamine, minerale, nutrienți, precum și eczime active, care nu se mai regăsesc în alt fruct.

Probabil te întrebi: ” Dar ce e fructul ăsta?

Noni este un arbore peren mic din Insulele Pacificului, Asia de Sud-Est, Australia și India. Privind în urmă, acum câteva sute de ani, noni a fost folosit ca medicament, de obicei aplicat pe piele.
În zilele noastre, fructele noni, frunzele, florile, tulpinile, scoarța și rădăcinile sunt folosite pentru a face medicamente pentru o listă lungă de afecțiuni. Noni este foarte amar și are un miros distinct.

Beneficiile pentru sănătate ale fructului Noni:

 1. Previne cancerul.
  Cercetările timpurii sugerează că administrarea zilnică de 6-8 grame de noni ar putea combate oboseala și diminua durerea la persoanele cu cancer avansat. Cu toate acesteaa, noni nu pare să reducă dimensiunea tumorii.
 2. Afectarea coloanei vertebrale legată de vârstă (spondiloză cervicală). Cercetările timpurii sugerează că dacă consumi noni timp de 4 săptămâni, în timp ce urmezi o procedură de fizioterapie, acesta poate reduce durerea gâtului și poate îmbunătăți flexibilitatea acestuia.
 1. Tensiune arterială crescută. Consumul zilnic de 113 grame de fruct noni timp de o lună poate reduce tensiunea arterială la persoanele cu tensiune arterială ridicată.
 2. Creșterea performanței atunci când faci exerciții. Consumul de fructe noni, combinat cu grapefruit și mure timp de 21 de zile poate crește rezistența la efort a alergătorilor la distanță, precum și creșterea performanței pentru cei care au un stil de viață activ.
 3. Boală de piele provocată de paraziți (leishmanioza). Aplicare unui unguent pe piele care conține tulpină noni ar putea reduce simptomele dureroase ale bolii de piele numită leishamanioza.
 4. Infecții ale rinichilor, vezicii urinare sau uretrei (infecții ale tractului urinar). Cercetările timpurii la femei arată că administrarea de antibiotice împreună cu extract de noni, d-mannoză și N-acetilcisteină timp de până la 6 luni ar putea reduce riscul unei infecții a vezicii urinare
 5. Greață și vărsături după operație. Fructele Noni ar putea reduce greața precum și vărsăturile apărute după operație.
 6. Osteoartrita. Cercetările timpurii sugerează că dacă consumi doar 95 de grame de suc noni, zilnic, timp de 90 de zile, acesta poate reduce nevoia de calmant și poate îmbunătăți calitatea vieții la persoanele cu osteoartrită.

 Ești fumător? Urmărește efectele benefice ale consumului de noni și cum te ajută acesta să diminuezi daunele provocate de fumat.

 1. Poate reduce daunele celulare cauzate de fumul de tutun.
  Expunerea la fumul de tutun generează cantități periculoase de radicali liberi. Cantitățile excesive pot provoca leziuni celulare și pot duce la stres oxidativ. Consumul regulat de noni poate reduce deteriorarea celulară – în special cea cauzată de fumul de tutun.
 2. Sprijină sănătatea inimii la fumători.
  Colesterolul are multe funcții importante în corpul tău, dar anumite tipuri în exces îți pot crește riscul de boli de inimă – ca și inflamația cronică.Consumul de Noni poate susține sănătatea inimii prin reducerea nivelului de colesterol și reducerea inflamației.
 3. Întărește sistemul imunitar.Consumul de Noni întărește sistemul imunitar deoarece este bogat în vitamina C.
 1. Calmează migrenele si durerile de cap, provocate de problemele de vedere.
 2. Previne cataracta. Cu un conținut bogat de vitamina A și antioxidanți, noni îmbunătățește vederea și luptă împotriva radicalilor liberi, care sunt responsabili pentru problemele de la nivelul ochilor.
 3. Vindecă depresia.
 4. Cercetările timpurii au arătat că fructul noni oferă un mare ajutor în cazul persoanelor dependente de alcool, droguri sau tutun.
 5. Studiile au arătat că noni poate reduce concentrația de acid uric în sânge, scăzând astfel riscul de gută.
 6. Ultimul, dar nu cel din urmă beneficiu al consumului de noni. Reduce stresul: Noni ajută la gestionarea stresului și reduce impactul stresului asupra funcției cognitive.

De reținut este faptul că fructul noni este considerat o adevărată minune a naturii de către oamenii de știință, menită să ne ajute, să ne ofere energie și putere, să ne redea sănătatea și să ne facă viața mai ușoară.

Iti recomand din toată inima un produs extrem de benefic și esențial pentru corpul și sănătatea ta, Noni Calivita.

Pe baza unui extract concentrat din fructul Noni, acest produs natural, organic, intareste imunitatea, fortifica organismul, reda echilibrul psihic, imbunatateste viata sexuala.
Este sub forma de:

Acesta nu este doar un simplu produs, ci un un adevarat miracol al naturii, fiind denumit si “Fructul Zeilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *