Beneficiile pe care le oferă companiile de energie electrică și gaze naturale

CUM PUTEȚI SCHIMBA FURNIZORUL DE ENERGIE 

Unii oameni nu se gândesc prea mult la sursa energiei electrice pe care o folosesc si la ce anume plătesc exact în factura de utilități. Aceștia  plătesc către compania furnizoare de electricitate și/ sau gaze fără a lua în considerare modul în care este calculată factura și fără a compara costurile de la un alt furnizor. Ei bine, acum aveți posibilitatea de a vă alege propriile costuri de energie și furnizorii cu care doriți să încheiați contract. Iată câteva avantaje care arată exact de ce ar trebui să luați în considerare schimbarea furnizorilor de energie.

1. PRIN ALEGEREA PROPRIILOR FURNIZORI DE ENERGIE, PUTEREA ESTE ÎN MÂINILE VOASTRE

Odată cu liberalizarea pieței de energie, aveți mult mai multe opțiuni când vine vorba de alegerea furnizorului vostru.. Unii furnizori vă oferă și mai multe avantaje precum servicii în plus, asistență dedicată, aplicații mobile pentru o comunicare modernă și satisfacție garantată.

2. VEȚI BENEFICIA ÎN CONTINUARE DE O FACTURARE CONVENABILĂ, BAZATĂ PE CONSUM

Vă întrebați de ce ar trebui sa faceți aceste schimbări? Ei bine, alegerea propriului furnizor de energie vă poate aduce avantaje considerabile. Cum funcționează? În urma unei solicitări noul furnizor de energie ales se va ocupa de preluarea de la actualul furnizor și vă va comunica schimbarea în termenul legal prevăzut. Serviciul de furnizare va rămâne neîntrerupt, iar factura aferentă. obișnuită va continua să vină la timp (cu noile tarife, desigur!).

3. COMPARAREA FURNIZORILOR DE ENERGIE VĂ POATE AJUTA SĂ OBȚINEȚI TARIFE MICI ȘI FIXE

 Sunteți nemulțumit de furnizorul actual? Furnizorii pun la dispoziție ofertele și tarifele pe care le oferă pentru ca toți clienții să poată alege varianta care li se potrivește, astfel încât să știe exact la ce să se aștepte pe factură de fiecare dată.

4. FURNIZORII DE ENERGIE VĂ POT FURNIZA 100% ENERGIE VERDE

Există furnizori care oferă energia de care aveți nevoie dar din surse regenerabile. Aceștia vă oferă energie 100% verde. 

5. PUTEȚI PROFITA DE AVANTAJELE SIMPLITĂȚII ȘI TRANSPARENȚEI PREȚURILOR

Companiile energetice se străduiesc să aibă prețuri cât mai transparente, astfel încât clienții să înțeleagă exact ce anume plătesc. Depun eforturi pentru simplitate și transparență completă explicând toate tipurile de costuri incluse în factură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *