Beneficiile scolilor private in Bucuresti

Multi profesori creeaza videoclipuri pentru a explica materialele noi sau folosesc jocuri si teste online pentru a consolida si a face distractiva invatarea, in timp ce elevii realizeaza inregistrari ale muncii lor si le impartasesc altora. Timpul petrecut cu profesorii care explica materialul, pastreaza vie relatiile pretuite si vorbesc prin invatare, a fost cheia succesului programului.

Recomandari si tipuri de activitati

Sunt recomandate grupuri mici, lectii live si grupuri rotative in jurul activitatilor planificate, dirijate de profesori si asistenti didactici, precum si lectii construite in jurul intereselor copiilor, cu lectii regulate de bunastare pe tot parcursul saptamanii. Sunt incluse, de asemenea, mai multe activitati scurte, adecvate atentiei la fiecare etapa de dezvoltare, precum si o multime de miscare si activitate fizica.

Activitatile online si offline sunt echilibrate, cu pauze regulate in timpul ecranului. Activitatile offline sunt concepute pentru ca copiii sa poata finaliza cu sprijin minim pentru adulti. Este de asemenea prezent un program constant de competitii academice si creative, cu toate sarcinile si sarcinile centralizate intr-o singura locatie (Google Classroom / Suite).

La o scoala privata copiii sunt grupati in patru Case: Arges, Olt, Mures si Dunare, iar in orice competitie, de la provocari academice la sportive, copiii castiga puncte pentru Casa lor. S-a facut multa munca pentru a asculta si a raspunde la feedback-ul parintilor, profesorilor, elevilor si pentru a descoperi cele mai bune practici din centrele si retelele de invatare. Acest lucru le-a permis profesorilor sa se simta suficient de indrazneti pentru a incerca noi tehnici de angajare si entuziasmare a elevilor.

Cand au fost intrebati ce au apreciat despre programul de invatare online, parintii au spus ca s-au bucurat de intalnirile cu profesorii si ca pot petrece si mai mult timp cu profesorii. Ei au considerat ca structura este o alternativa buna pentru aceasta perioada si au oferit un program zilnic de invatare, cu suficient timp pentru a se pregati pentru urmatoarea lectie si pentru a ramane mobil si activ pe tot parcursul zilei.

Articolul Beneficiile scolilor private in Bucuresti apare prima dată în Ziarul Nationalul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *