Beneficiile unei picturi pe numere pentru creierul tau

In viata de zi cu zi suntem cu totii mai mult sau mai putin expusi stresului. Stresul la locul de munca, problemele de sanatate, problemele personale – cum putem scapa de ele? Medicii recomanda doua metode pentru a scapa de problemele cotidiene: meditatia si hiperconcentrarea. Ambele se potrivesc perfect activitatii creative a picturii pe numere.

            Prin urmare, de cativa ani, am vazut un adevarat boom in relaxarea prin arta si prin picturi pe numere in general. Unii terapeuti prezinta pictura pe numere ca terapie prin arta.

Beneficiile meditatiei si relaxarii

Meditatia iti elibereaza si iti calmeaza mintea. Cu cat timp in urma nu ti-ai mai lasat imaginatia sa se dezlantuie? De la toate gadgeturile si folosirea lor constanta atentia noastra a scazut brusc, deoarece suntem distrasati in permanenta de dispozitivele noastre si ne pierdem capacitatea de a ne distanta. Acest lucru ne afecteaza emotiile si capacitatea de a lua deciziile corecte pentru a fi fericiti.

A alege picturi numere este ceva ce ne permite sa ne imbunatatim concentrarea, relaxandu-ne in acelasi timp.

Cum functioneaza creierul nostru?

Auzim adesea despre productivitate si economii de timp datorate multitasking-ului, dar creierul uman nu functioneaza asa. Acest lucru creeaza doar o supraincarcare emotionala, care ne priveaza de libertatea noastra de gandire. Nu lasa acest lucru sa se intample si recastiga controlul!

La revedere neatentie – bine ai venit „hiperconcentrare”

Hiperconcentrarea este o tehnica utilizata pentru combaterea stresului si dezvoltarea abilitatilor de concentrare. Acesta consta in a dedica toata concentrarea unei sarcini precise pentru o anumita perioada de timp, fara nicio distragere a atentiei. Prin urmare, pictura pe numere se potriveste perfect in aceasta zona. Este o focalizare completa care va permite sa obtii un rezultat maxim.

Ai observat ca deseori ai probleme cu concentrarea? Este greu la inceput, deoarece creierul nu este obisnuit cu hiperconcentrarea. Dar pas cu pas, cu putina rabdare si practica, vei putea obtine rezultate bune care iti vor schimba viata de zi cu zi. Pictura pe numere este un mijloc foarte bun de a intra intr-o stare de hiperconcentrare sau meditatie.

O metoda distractiva, un proces controlat in care colorezi un spatiu numerotat este o experienta care conduce la rezultate uimitoare. Concentreaza-ti toata atentia pe pinza si creaza adevarate capodopere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *