Blugii evazați, un must în primăvara aceasta. Cu ce îi poți asorta?

Primăvara este sezonul perfect pentru a adăuga câteva piese noi în garderobă și a-ți reînnoi stilul. Un item must-have în această primăvară sunt jeanșii evazați, o piesă versatilă, în tendințe și ușor de integrat în ținute casual sau elegante.

Un must în primăvara aceastaFoto: Zalando

Te-ar tenta să adaugi blugii evazați în garderobă, dar nu știi exact cu ce să îi porți? Suntem aici la nevoie. Pe Zalando găsești o selecție de piese vestimentare și accesorii care se potrivesc perfect cu blugii evazați și care îți vor defini stilul în următoarea perioadă.

Denimul amplifică ținuta atunci când este integrat în combinații cu piese grafice, siluete rigide și texturi fluide.

Jeanșii evazați sunt perfecți pentru zilele mai calde, fiind realizați dintr-un material confortabil și lejer. În ceea ce privește asortarea acestora, pot fi asociați cu o varietate de încălțăminte și accesorii pentru a obține un look divers și plin de personalitate.

În funcție de amprenta ta personală și de locul sau evenimentul la care vrei să îi porți, combină jeanșii evazați lungi cu pantofi sport sau cu pantofi cu toc mic. În câteva minute ai creat outfit-ul romantic perfect. Dacă adaugi o eșarfă mică purtată la gât, transformi ținuta într-una clasică, rafinată, potrivită pentru orice întâlnire. Nu uita nici de un touch important în zilele călduroase: ochelarii de soare.

Ai nevoie de un look elegant și sofisticat de Riviera? Blugii evazați pot fi răspunsul chiar și în aceasta situație. Alege jeanșii 3/4 din denim, cu nuanțe închise, perfecți pentru o seară plină de stil și eleganță. Ei pot fi asortați cu un pulover cu textura grafică, o geantă de mână și o jachetă de vară.

Blugii evazați sunt noul „item” al sezonului, în mare parte datorită versatilității acestora. Dacă ai jeanșii potriviți în dulap, poți arăta perfect în orice situație, fie că ieși la o plimbare prin oraș, la o întâlnire romantică sau la un prânz smart-casual. Și, pentru că știm că e greu să alegi, nu uita că pe Zalando găsești cele mai potrivite modele, la prețuri care se mulează pe orice buget.

Zalando (https://corporate.zalando.com) este una dintre principalele platforme de fashion și lifestyle online din Europa. Fondată la Berlin în 2008, compania oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și beauty, la peste 51 de milioane de clienți activi din 25 de țări.

Selecția de articole este curatoriată de stiliștii Tim Dugan și Veronica Nojac.

Articol susținut de Zalando

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *