Bonete medicale cu imprimeuri vesele

Drinuniforma

Indiferent dacă lucrezi într-o secție de pediatrie sau într-un cabinet veterinar, bonetele medicale cu imprimeuri vesele se încadrează perfect în mediul de lucru. Modele sunt plăcute vizual și aduc, pe lângă protecția necesară, un sentiment de încredere și bună dispoziție purtătorului și pacienților.

Bonetele medicale sunt elemente inseparabile ale uniformei medicale. Pe lângă halat și mască, este unelement extrem de important al uniformei de protecție atunci când se efectuează proceduri medicale și chirurgicale în instituțiile medicale. Datorită acestor bonete medicale care acoperă capul, ai garanția că mediul de lucru nu va fi contaminat. Astăzi,există multe tipuri de bonete medicale care pot fi cumpărate din magazinul online drinuniforma.ro.

Ce tipuri de bonete medicale există?

Cele mai multe dintre ele sunt fabricate într-o dimensiune universală, deci se potrivesc pe capete de orice dimensiune, la purtare fiind ajustate. În magazinul online Doctor in Uniformă poți găsi stiluri practice, legate cu șnur sau elastice, ambele tipuri de bonete fiind ideale pentru persoanele cu părul lung și scurt. De asemenea, pot fi într-o singură culoare sau cu imprimeu. Prin urmare, tot personalul medical poate găsi cu ușurință o bonetă care să fie purtată la locul său de muncă.

Din ce materiale sunt realizate bonetele medicale?

Boneta medicală poate fi realizată dintr-o varietate de materiale, dar cele mai frecvente sunt realizate din tercot. Oamenii care au probleme cu transpirația excesivă pot cumpăra bonete din tercot (35% BBC 65 % Polyester) care sunt bune absorbante de transpirație. Acest material, în funcție de grosimea fibrelor, poate avea un aspect similar și proprietățile ca și bumbacul. Țesătura este durabilă și se spală ușor. Bonetele medicale, în afară de faptul că trebuie să lase aerul să treacă, trebuie să fie și durabile. 

Modele de bonete medicale

Bonetele medicale vin în mai multe forme. În magazinul online poți găsi modele cu prindere elastică sau cu prindere cu șnur. Acestea se potrivesc exact cu forma capului prin ajustare. Această caracteristică asigură utilizatorul că boneta nu va aluneca în timpul utilizării. Sunt potrivite atât pentru persoanele cu părul lung, cât și pentru persoanele cu părul scurt și de asemenea, sunt modele unisex. Sunt ușor de pus, astfel încât să poți economisi mult timp pentru a ascunde cu precizie părul. Mai mult decât atât, garantează o protecție perfectă împotriva transmiterii microorganismelor patogene. 

Bonete medicale cu bandă elastică sau legată

Pentru mulți oameni, în afară de modelul bonetei, este important modul în care se prinde pe cap. Acestea pot fi legate la spate, putându-le regla la circumferința capului. Datorită acestui fapt, utilizatorul o poate restrânge sau lărgi oricând. Această legătură specială împiedică alunecarea materialului în timpul procedurilor medicale, ceea ce garantează un confort ridicat în timpul utilizării. Modelele de bonete medicale sunt alese atât de bărbați, cât și de femei. Pe de altă parte, o croială tipic masculină este boneta pe bandă elastică, care rămâne fixă pe cap și nu alunecă. Aceste modele de bonete medicale au un elastic cusut la spate care le permite să fie puse rapid pe cap. De asemenea, sunt potrivite atât pentru părul lung, cât și pentru părul scurt. 

Bonete medicale fabricate în România

Ultimul și extrem de important factor care ar trebui să îți influențeze decizia atunci când cumperi bonete medicale, este alegerea producătorului de încredere, care oferă calitate adecvată produsului. Doctor în Uniformă este un producător și distribuitor de uniforme medicale, inclusiv de bonete medicale. Îți poate oferi o gamă largă de produse, care se caracterizează prin calitate ridicată și confort excepțional în utilizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *