Braşov: Un cerb a intrat în curtea unei şcoli…

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un cerb şi-a făcut apariţia, joi dimineaţă, în curtea unei şcoli gimnaziale din oraşul Râşnov din judeţul Braşov, animalul fiind fotografiat, iar imaginile cu acesta fiind postate pe reţelele de socializare. Reprezentanţii Primăriei şi cei ai Ocolului Silvic au fost anunţaţi despre apariţia cerbului, acesta fiind tranchilizat după ce nu a putut fi direcţionat către pădurea din apropierea unităţii de învăţământ.


Imagini cu un cerb care şi-a făcut apariţia, joi dimineaţă, în curtea Şcolii Gimnaziale Nr. 3 din Râşnov au fost postate pe reţelele de socializare. 

 

Animalul a intrat în curtea unităţii de învăţământ, care este situată în apropierea unei păduri, în timpul orelor de curs. 

 

FOTO: Primăria Râşnov
FOTO: Primăria Râşnov

 

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Râşnov, Răzvan Iancu, a declarat pentru News20.ro că reprezentanţii Primăriei şi cei ai Ocolului Silvic din localitate au fost înştiinţaţi despre apariţia cerbului, ei încercând să direcţioneze animalul către pădurea din localitate. În condiţiile în care acest lucru nu a fost posibil, cerbul a fost tranchilizat şi, cel mai probabil, va fi relocat.

 

În urma apariţiei animalului nu au existat incidente, profesorii cerându-le elevilor să nu se apropie de animal. 

 

Conform oficialului Primăriei, este prima dată când un cerb îşi face apariţia în Râşnov, localnicii semnalând, anterior, apariţia urşilor în oraş.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

spot_imgspot_img