Bratarile magnetice din titan sau otel inoxidabil, cadouri excelente pentru tine si cei dragi

Tuturor ne place sa folosim bijuterii. Acestea accesorizeaza tinuta, evidentiaza acele parti ale corpului de care suntem mandri si au, cel mai adesea, o valoare sentimentala puternica.

In trecut, majoritatea bijuteriilor erau create din metale si pietre pretioase, ceea ce avea o logica puternica: fiecare dorea sa isi pastreze averea cat mai aproape, iar aliajele metalice care sa reziste la coroziune si la alti factori externi erau rare.

Astazi, daca vrei o bijuterie care sa arate bine poti sa eviti cheltuielile foarte mari, alegand bratari din titan sau din otel. O bratara din titan sau o bratara din otel inoxidabil pentru barbati sau pentru femei pot aduce toate avantajele oferite de o bijuterie din aur si argint, precum si cateva avantaje suplimentare:

  • sunt atractive si rezistente in timp;
  • Pot avea o valoare sentimentala foarte mare;
  • Sunt foarte avantajoase din punct de vedere al costurilor;
  • Pot fi foarte sanatoase.

Bratarile magnetice din titan sau otel inoxidabil pot avea rol terapeutic

Ideea de magnetoterapie este din ce in ce mai intalnita in randul celor care isi doresc sa se bucure de o viata sanatoasa. Desi magnetii au fost folositi de oameni inca din cele mai vechi timpuri, in secolul XIX s-a dezvoltat ideea de terapie cu magneti.

Magnetoterapia este o procedura noninvaziva care ajuta organismul sa isi mentina starea naturala alcalina. Aceasta s-a dovedit a fi eficienta impotriva diferitelor afectiuni de sanatate, impotriva durerilor sau in: afectiuni neuropsihice, afectiuni cardiovasculare, afectiuni reumatismale, afectiuni respiratorii etc.

Magnetoterapia poate fi facuta atat in clinici specializate, cat si prin dispozitive magnetice aflate la indemana fiecaruia. Astfel, magnetoterapia poate fi facuta si in viata de zi cu zi, prin bratari magnetice terapeutice. In plus, o bratara magnetica din otel sau titan poate juca atat rolul de bijuterie, cat si rolul de accesoriu terapeutic.

Ce bratari magnetice sa alegi, pentru o eficienta cat mai mare?

Pe piata exista mai multe tipuri de bratari terapeutice, destinate atat femeilor cat si barbatilor. Daca vrei o bratara din otel inoxidabil pentru barbati sau o bratara din titan pentru femei este bine sa te asiguri ca este de cea mai buna calitate.
Cele mai bune sunt acele bratari cu magneti neodim. Magnetii de neodim sunt cei mai puternici de pe piata, reusind sa ofere o forta magnetica concentrata care creste fluxul de sange si ajuta la ameliorarea durerilor. De asemenea, poti cauta bratari cu anioni, piatra rosie sau germaniu, fiecare dintre aceste elemente avand anumite avantaje pentru organism.

Exista contraindicatii privind purtarea unei bratari magnetice?

Da! Din pacate, pacientii care folosesc un stimulator cardiac sau pacientii care sufera din cauza unor tumori nu trebuie sa foloseasca o astfel de solutie terapeutica, tocmai din cauza capacitatii sale de a accelera actiunile trofice. De asemenea, bratarile magnetice nu sunt recomandate pentru folosirea in timpul sarcinii. Daca nu te afli intr-una dintre categoriile de mai sus insa, poti folosi cu incredere bratara magnetica, iar rezultatele se vor vedea rapid.

Poti gasi o multime de modele de bratari magnetice foarte interesante pe https://supermagneti.ro/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *