Bratarile magnetice, o solutie excelenta pentru o stare buna de sanatate

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Trecerea timpului nu iarta pe nimeni. Acesta aduce dureri articuloare, reumatism, riduri si o multime de alte probleme medicale, care daca sunt lasate netratate se pot agrava si pot afecta stilul de viata. Din fericire, exista o multime de solutii care pot ajuta la prevenirea problemelor medicale, printre acestea numarandu-se si bratarile magnetice.

Ce sunt bratarile magnetice?

sunt bijuterii similare cu bratarile din aur sau argint. Spre deosebire de bratarile din metale pretioase, cele magnetice aduc atat beneficii estetice, cat si pentru sanatate.

O bratara magnetica poate sa fie realizata fie exclusiv din magneti, fie in combinatie cu diverse metale (titan, cupru, otel inoxidabil, etc) si se remarca prin efectele terapeutice pe care le are asupra organismului.

Magnetii de pe bratara creeaza un camp magnetic in organism si reusesc sa ajute la oxigenarea mai buna a celulelor, la hranirea lor si la refacerea zonelor cu probleme.

Fara a avea efecte negative, terapia cu magneti poate aduce o multime de avantaje:

  • amelioreaaza sau chiar elimina durerile usoare;
  • ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar;
  • Imbunatateste starea de spirit, reducand anxietatea, insomniile si starea de oboseala;
  • Regleaza tensiunea arteriala;
  • Detoxifiaza sangele.

O bratara magnetica poate sa fie folosita simplu, la fel cum este folosita o bratara normala. Aceasta se pune pe mana si se poarta in viata de zi cu zi.

Bratarile magnetice nu sunt pentru oricine

Inainte de a achizitiona o bratara magnetica este bine sa te asiguri ca nu faci parte din anumite categorii de persoane. Femeile insarcinate, persoanele care au suferit o operatie la inima si au peacemaker si persoanele cu diverse proteze metalice trebuie sa evite folosirea unor astfel de accesorii.

Cate tipuri de bratari magnetice exista?

Conform celor de la https://magneto-terapie.ro/, exista doua tipuri de bratari magnetice: bratarile care folosesc doar magneti si bratarile care folosesc mai multe elemente ce pot influenta starea de sanatate.

Bratarile ce folosesc doar magneti sunt simple si au rolul de a reface campurile magnetice din celule si tesuturi. Acestea reduc durerea din organism si imbunatatesc starea de spirit.

Bratarile cu mai multe elemente pot avea, pe langa magneti, elemente precum anioni, germaniu sau infrarosu. Beneficiile pe care le ofera sunt considerabil mai multe, datorita elementelor suplimentare. Anionii, spre exemplu, neutralizeaza ionii pozitivi produse de aparatele electrocasnice si elimina starea de anxietate sau lipsa puterii de concentrare.

Germaniul are capacitatea de a elimina toxinele alimentare sau metalele grele din organism iar undele infrarosii imbunatatesc sistemul imunitar, crescand numarul de celule albe din sange.

Fara efecte negative, o bratara magnetica poate aduce o multime de beneficii si pe langa asta este un accesoriu estetic pe care il poti purta cu incredere la orice outfit, indiferent ca este unul elegant sau casual.

spot_imgspot_img