Breaking news! Benone Sinulescu, găsit inconștient în casă. Doctorii se tem că ar putea muri în orice clipă – Capital

Benone Sinulescu a fost găsit în stare de inconștiență în propria casă și a fost dus de urgență la spital. Doctorii spun că în prezent se află în stare gravă și ar putea muri oricând. Apropiaţii săi au lansat însă o serie de acuzaţii grave şi spun că în loc să fie tratat într-un spital de specialitate, el a fost transferat la un centru paliativ.

Benone Sinulescu, în stare gravă la spital

Fostul impresar al artistului Benone Sinulescu, Ionuţ Pavel, a transmis un adevărat „un strigăt de ajutor pentru salvarea vieții lui Nea Beni”. Se pare că artistul a fost găsit inconştient în casă, în cursul zilei de joi, însă totul s-a aflat de abia sâmbătă.

„Ce ştim din sursele noastre, pentru că nu am vorbit cu familie, lui `nea Beni i-a fost foarte rău şi, paradoxal, în loc să ajungă la un spital de urgenţă a fost dus la o clinică de îngrijiri paliative de lângă Arad, dar acolo nu există medicină de urgenţă.

Nu putem să aşteptăm ca omul acesta să moară într-o clinică de lux aşa, pur şi simplu”, a declarat fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, sâmbătă, la Antena 3.

Potrivit acestuia, Benone Sinulescu ar fi ajuns la acest centru dus chiar de familie.

Scrisoarea lui Ionuţ Pavel către presă privind starea artistului

„Scrisoarea aceasta este un strigăt de ajutor pentru salvarea vieții, dacă mai este posibil, a unui om al cărui nume este similar cu excelența în folclorul românesc, Benone Sinulescu. Numele meu este Ionuț Pavel și în ultimii 7 ani am fost impresarul marelui nostru artist.

Împreună cu mai mulți prieteni ai artistului, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că în clipa aceasta Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă, și se stingă fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad.

Cum s-a ajuns la această situație? Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la reuperarea sa medicală. Când în sfârșit, aflat într-o stare grava, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timisoara, care a tras un semnal de alarma si a spus ca Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza infundarii arterei carotide si care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.

După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătății dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult(valori ale tensiunii si de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat. Nea Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă. Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment(RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile.

Vreau să vă rog pe dumneavoastră, ziariștii, care atunci când vă uniți puteți muta munții din loc pentru salvarea unei vieți, ajutați-ne să îl salvăm pe Nea Beni!”, a transmis impresarul privind starea teribilă de sănătate a lui Benone Sinulescu.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *