Buchete de trandafiri roz pentru o ocazie speciala

Buchete de trandafiri roz pentru o ocazie speciala

Trandafirii sunt probabil cele mai iubite flori care exista in lume, potrivit cercetarilor facute de arheologi, acestia exista pe pamant de inainte de aparitia oamenilor, acestia au gasit fosile ale trandafirilor vechi de peste 50 de milioane de ani, aceste flori au aparut in multe parti a istoriei, de cele mai multe ori ca simboluri pentru gelozie, iubire si alte sentimente. Inca de sute de ani se stie ca trandafirul rosu este un simbol al iubirii, trandafirul alb este un reprezentant al puritatii iar oferirea unor buchete de trandafiri roz este un simbol al admiratiei.

Trandafirii roz sunt probabil cei pe care ii putem darui la cele mai multe ocazii. Acestia au o multime de semnificatii, de spune ca fiecare nuanta de roz are un alt simbol asociat. Ii poti alege pentru mama, sotie sau orice persoana caruia vrei sa ii oferi un mic dar care sa ii arate ca te gandesti la ea. Daca vrei sa oferi cuiva felicitari pentru o reusita sau vrei sa multumesti unei persoane pentru un gest pe care l-a facut pentru tine, un buchet de trandafiri roz este o cale ideala de a transmite aceste mesaje.

Ce semnifica un buchet trandafiri roz?

In primul rand, trandafirul roz este un simbol puternic al admiratiei, plini de eleganta, acestia sunt probabil cei mai potriviti trandafiri pe care ii poti alege pentru mai multe ocazii. Au puterea de a lumina ziua cuiva atunci cand sunt oferiti cu drag. Fie ca ii alegi pentru iubita, mama sau o colega de serviciu, cu siguranta o sa transmiti cu ajutorul lor mesajul admiratiei si a aprecierii. Daca vrei sa impresionezi si sa faci ziua cuiva mai frumoasa, alege un buchet trandafiri roz.

Trandafirul roz este singura floare care poate avea mai multe semnficatii in functie de nuanta florilor. De aceea atunci cand alegi un buchet de flori in mai multe nuante poti trimite in acelasi timp mai multe mesaje. Trandafirul intr-o nuanta inchisa de roz transmite recunostinta si apreciere, deci sunt ideali de a fi oferiti mamei de ziua ei in semn de multumire pentru tot ce a facut. De asemenea ii poti oferii unei colege de serviciu care mereu este acolo sa te ajute cand te confrunti cu o problema. Sunt ideali si pentru a-ti arata recunostinta fata de sotia.

Trandafirul de un roz pal este asociat cu afectiunea fata de cineva. Daca vrei sa ii arati unei persoane ca te simti atasat de ea, alege un trandafir in nuanta roz deschis. Acesta este ideal de a fi oferit iubitei la primele intalniri atunci cand stii ca sentimentul pe care il simti nu este la fel de puternic ca iubirea.

Un buchet cu o combinatie de trandafiri in mai multe nuante este o cale ideala de a transmite multumiri. Este ideal pentru a-l oferii mamei in semn de multumire ca a ramas cu copii cat timp ai fost in concediu. De asemenea il poti oferi vecinei pentru ca se ofera sa plimbe si catelul tau atunci cand iasa la plimbare dimineata si tu esti la munca. De fiecare data cand vrei sa spui cuiva multumesc, poti alege cu incredere un buchet de trandafiri roz in mai multe nuante de la Floraria de Vis.

Alege cele mai frumoase flori de la o folorarie online Bucuresti

Ai nevoie de flori pentru o ocazie speciala sau pentru o persoana importanta din viata ta careia vrei sa ii faci o bucurie? Alege toate florile de care ai nevoie de la Floraria de Vis, o florarie online Bucuresti care iti ofera o multime de buchete de flori pentru o multime de ocazii. Indiferent daca vrei sa faci o surpriza iubitei cu un buchet de flori trimis la ea acasa sau mamei cu o floare preferata pe care sa i-o daruiesti chiar tu cand mergi in vizita. Daca nu iti poti vizita mama, poti livra florile direct la adresa ei in mod gratuit daca locuieste in Bucuresti, tot ce trebuie sa faci este sa introduci adresa mamei atunci cand plasezi comanda si sa faci plata cu cardul direct pe site. Poti adauga comenzii si o surpriza dulce care v-a fi livrata impreuna cu florile la adresa specificata de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *