Buze frumoase ca ale vedetelor de la Hollywood

Multa lume viseaza sa-si modeleze buzele. Vedetele de la Hollywood cu buze senzuale si perfecte dicteaza moda si creeaza noi tendinte in lumea frumusetii. Astazi poti si tu sa arati ca ele, daca vei opta pentru o operatie de marire buze in Bucuresti. Pentru a mari buzele, se foloseste acid hialuronic – o componenta naturala a corpului nostru. In functie de preparatul utilizat (substantele auxiliare care sunt adaugate acidului hialuronic), efectul procedurii poate dura de la 6 la 24 de luni. Depinde si de volumul natural al buzelor. In decursul acestui timp, vorbesti, mananci, saruti si prin urmare, medicamentul este excretat din tesuturi mai repede.

Toxina botulinica

Toxina botulinica, la fel ca si acidul hialuronic, este utilizata pentru a combate ridurile si semnele imbatranirii, insa aici se si termina asemanarile dintre cele doua proceduri, deoarece principiul actiunii este complet diferit.Toxina botulinica are un efect paralitic asupra muschilor care provoaca riduri. Cu aceasta procedura poti scapa de o parte dintre riduri, in special, de deasupra buzei superioare si de ridurile din colturile gurii. La randul sau, acidul hialuronic este un material de umplutura natural, care este folosit pentru a netezi ridurile, cicatricile si, de asemenea, pentru a mari buzele.

Oricine poate sa-si modeleze buzele

Marirea buzelor este decisa de oameni, nu numai de cei nemultumiti de marimea lor, ci si de forma, asimetria sau dezechilibrul buzei superioare si inferioare. Cel mai bine este sa consulti cosmetologul de la clinica Pogany pentru a vedea care va fi rezultatul obtinut in cazul tau. Nu trebuie sa vii cu o fotografie a unei celebritati, deoarece efectul obtinut este individual si fiecare arata diferit. Procedura este destinata nu numai femeilor, ci si barbatilor. Barbatii vin desigur, nu pentru frumusete, ci pentru a-si restabili forma buzelor distorsionate dupa un accident.

Acid hialuronic

Marirea buzelor cu acid hialuronic este un proces reversibil. In primul rand, acidul hialuronic sufera o degradare, iar dupa un timp (in medie 8-10 luni) efectul procedurii dispare. Depinde de caracteristicile organismului, de cantitatea de medicament si de tipul sau, deoarece unele dintre ele contin substante suplimentare care incetinesc procesul de eliminare din organism. In al doilea rand, daca efectul procedurii a depasit asteptarile pacientului, se efectueaza hialuronidaza, care descompune acidul hialuronic si corpul scapa de el mai repede, iar buzele isi reiau forma initiala. Acidul hialuronic, este componenta principala a umpluturii si are un efect benefic asupra elasticitatii buzelor. Aceasta componenta hidrateaza, stimuleaza producerea de colagen, leaga si retine apa, facand buzele sa para mai sanatoase si mai magnifice.

Cum sa te pregatesti pentru operatie?

Procedura in sine este minim invaziva, iar cu anestezie este practic nedureroasa. Procedura incepe prin completarea sumara a unui chestionar in care pacientul trebuie sa indice posibilele boli. Procedura este contraindicata pentru persoanele cu herpes activ, boli infectioase in jurul gurii, infectii generale, cu cancer, precum si in timpul sarcinii si alaptarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *