Cabina de duș Radaway în stilul Loft

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Accesoriile de baie prezentate pe site-ul magazinului online goodbath.ro se potrivesc perfect rolului lor, încântând cu un design modern și elegant. Cabina de duș este confortabil de utilizat. Cabina de duș Radaway provine de la un producător de renume și popular pe piața europeană. Cabinele de duș sunt fabricate din materiale atent selectate, iar elementele structurale au fost prelucrate corespunzător, ceea ce le asigură durabilitatea și rezistența la factorii adverși – contactul regulat cu apa și detergenți. În magazinul online goodbath.ro vei găsi  modele de cabine de duș cu uși batante la instalarea cărora nu este necesară o cadiță, putând fi montate pe podea, cu sau fără prag, cu ușile care se deschid spre exterior și care au pe suprafața lor un strat Easy Clean. Modelele cu profile și balamale negre, sunt ideale pentru băile realizate în stilul LOFT. Aceste cabine de duș combinate cu plăci de lemn alb, creează un stil uimitor.

Cabina de duș Radaway la comandă

Cabinele de duș Radaway cu ShowerGuard, disponibile la cerere, sunt foarte recomandate. ShowerGuard este o sticlă puternică și ușor de curățat care protejează cabina de duș de calcar și minerale legate de apă. Această sticlă poate fi curățată cu produse chimice, păstrând frumusețea sticlei timp de mulți ani. Sticla rămâne curată și frumoasă, fără a depune mult efort. Merită, de asemenea, să acorzi atenție cabinelor cu sticlă UltraClear, aproape complet lipsită de nuanța verde. Acest model de sticlă UltraClear se caracterizează printr-un conținut foarte scăzut de oxizi de fier, ceea ce o face o sticlă cu transparență și luminozitate ridicate. Noile tipuri de ingrediente utilizate în procesul său de producție, cresc transmisia luminii și reduc nuanța verde specifică sticlei standard.

Cabina de duș Radaway – Metode de instalare

Atunci când cumperi o cabină de duș Radaway, merită să acorzi atenție faptului că există diferite moduri de a o instala, permițându-ți să obții efecte estetice diferite. O poți monta pe cădița de duș sau direct pe podea – cu axa sticlei sau dimensiunea exterioară de-a lungul marginii plăcilor. Este un standard în rândul producătorilor de cabine de duș să ofere dimensiunile acestora în dimensiunile cădiței de duș pe care vor fi instalate. De fapt, dimensiunile exterioare ale cabinei sunt mai mici, deoarece marginea exterioară a balamalelor sau clemelor cabinei, este mai departe de marginea cădiței de duș.

Dimensiunile X1 și X2 sunt dimensiunile exterioare ale cabinei (numărând de la perete până la conturul exterior al profilului, balamalei sau clemei). Dacă dorești ca marginea exterioară a profilului, balamalei sau clemei cabinei să fie montată pe marginea plăcilor / îmbinării, acordă atenție dimensiunilor X1 și X2 din desenele tehnice ale unui model de cabină de duș, furnizate de magazin. Dacă dorești ca axele geamurilor din sticlă ale cabinei de duș să fie montate pe îmbinarea plăcilor (adiacente îmbinării) fără a fi nevoie să comanzi o cabină nestandardizată, acordă atenție dimensiunilor Y1 și Y2. Alegerea sticlei pentru cabina de duș Radaway este destul de mare și ai de ales dintre noile tipuri, cum ar fi sticla din satin, grafit, bronz, Mirror și Master Soft.

spot_imgspot_img