Cadavrul găsit într-o locuință din Sectorul 4 este al unei fete de 12 ani / Trupul era într-un sac ascuns într-o canapea

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Persoana găsită moartă într-o locuință din Sectorul 4 din Capitală este o fată de 12 ani, conform experizei genetice, a anunțat marți parchetul Tribunalului București. Cadavrul a fost găsit într-un sac de plastic, în lada unei canapele, descoperirea fiind făcută de către proprietarul apartamentului după plecarea chiriașilor.

masina politieFoto: Agerpres

„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Naţional de Criminalistică s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din municipiul Bucureşti, Sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, a transmis, mari, Parchetul Tribunalului București.

În spațiul public au existat informații că persoane găsită moartă ar fi o femeie.

Reamintim căanchetatorii au fost sesizați în acest caz în 3 iunie, de către proprietarul unui apartament din Sectorul 4 că, după plecarea chiriaşilor săi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic care emana un miros de putrefacţie.

Cu o zi în urmă, Parchetul Tribunalului Bucureşti a anunțat că în acest caz a început urmărirea penală pentru infracţiunea de omor., iar în 3 și 4 procurorul criminalist și poliţişti ai Serviciului Omoruri şi ai Serviciului Criminalistic au făcut cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă.

De asemenea, sacul din plastic a fost transportat la INML, constatându-se că „în interior se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc, aflat în stare de putrefacţie. Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă”.

spot_imgspot_img