Cade Guvernul Cîțu? Ce spune Marcel Ciolacu despre susținerea moțiunii de cenzură – Capital

Cade Guvernul Cîțu? Marcel Ciolacu vrea să își convingă alegătorii că PSD face tot ce este posibil pentru ca acest lucru să se întâmple.

Ciolacu nu este totuși sigur în acest moment de susținerea AUR, spunând că în politică nu există garanții.

El spune că sunt suficiente semnături pentru ca moțiunea să fie depusă.

Cade Guvernul Cîțu? ”Categoric moțiunea va fi depusă și votată”

Marcel Ciolacu a anunţat marți, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PSD, că textul moţiunii de cenzură la adresa Guvernului Cîţu va fi făcut public săptămâna viitoare.

Ciolacu a dat asigurări cu privire la faptul că moțiunea va fi depusă și votată ”categoric” în sesiunea parlamentară curentă.

Întrebat însă dacă demersul va fi susținut și de AUR, Ciolacu a spus că ”nu există nicio garanţie în politică”.

”Săptămâna viitoare o să facem public textul moţiunii de cenzură, deja am început negocierile cu parlamentari de la alte partide şi categoric în această sesiune va fi depusă şi votată această moţiune.

Nu există nicio garanţie în politică, dar când va fi dat publicităţii textul moţiunii am să o transmit şi celor de la formaţiunea AUR.

”Sunt suficiente voturi”

E posibil să fie semnată şi de către anumiţi parlamentari neafiliaţi. Sunt suficiente voturi.

Cu adevărat o să transmit textul moţiunii mai multor parlamentari şi afiliaţi şi neafiliaţi”, a arătat Președintele PSD, în cadrul conferinței de presă.

Trebuie amintit faptul că pe 26 mai Ciolacu a anunţat că formaţiunea politică pe care o conduce va depune moţiune de cenzură în 14 iunie, pe motivul ”eşecului” PNRR.

”Tot ce ştim despre PNRR este că nu vizează dezvoltarea României, ci e un plan de austeritate pentru toţi românii.

Răspunsul PSD nu poate fi decât unul singur – pe 14 iunie depunem moţiune de cenzură având ca obiect principal eşecul Guvernului în privinţa PNRR”, a precizat atunci liderul PSD la Parlament.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *