Cadourile – o scurtă incursiune în istorie și o analiză modernă

Te-ai întrebat de ce oferim daruri? O scurta privire in istoria noastra, ca omenire, ne poate arăta o mulțime de lucruri interesante și ne poate ajuta să înțelegem cum am ajuns, aici, ca societate:

Vechii egipteni știau ca au de ales între “o lupta sau un cadou”! Demult, oamenii din aceasta puternica țara ofereau cadouri regilor pentru a castiga favoruri personale sau pentru a forma noi alianțe.

În timpul expansiunii imperiului Roman, indivizii “daruiau” nu doar din interese politice. Romanii foloseau cadourile de sărbători precum Saturnaliile (o forma veche a Crăciunului de azi). Se dădeau ramuri de conifere și prajituri dulci.

  • Zilele de naștere prin amploare

Aniversarile dobândesc un mai mare interes, intre 1400 si 500. Ca multe alte tradiții de pe continentul european, darurile și petrecerile asociate zilelor de naștere au început cu o motivatie diferită de cea de azi – să alunge spiritele rele care încercau sa ia viața multor oameni.

  • Craciunul în perioada victoriana

Cadourile au devenit parte a sărbătoririi familiei și dragostei. Cele mai apreciate daruri în aceasta era erau obiectele facute manual, tesaturile si lucrurile utile.

  • Cosurile cadou cu fructe ale anilor 1950

Dacă doreai sa trimiti cuiva un pachet în semn de multumire, alegeai un coș de fructe, ambalat in celofan. Fructele erau placute de toata lumea si in plus, erau ușor de livrat!

Astăzi, oferim mai multe cadouri decat oricand în istoria omenirii – dam daruri de Crăciun, de Sărbători, cu ocazia zilelor de naștere, cand cineva are un copil (sau înainte), cand participam la o petrecere, de 1 ori 8 Martie, de Valentine’s Day, cand vrem să mulțumim cuiva pentru un anumit ajutor, odată cu mutarea într-o casa noua, cand vrem sa incurajam un anumit hobby … și lista pare sa nu se mai încheie!

Pentru a pregăti mai ușor, cadoul perfect, de acum poți comanda online cosuri personalizate – scapă de stresul de a alerga din magazin în magazin, mai ales acum în perioada pandemiei!

Viziteaza SIDORA GIFTS un magazin de cadouri personalizate și cosuri de cadou, cu livrare personală în Cluj-Napoca și prin curier în întreaga țară.

Cum poți sa condimentezi toata aceasta experienta?

  • Adaugă un mesaj unic, pentru o notă mai personală, prin care sa spui de la cine și pentru cine este cadoul.
  • Cauta categoria sau tematica potrivita (cadouri pentru aniversari, cosuri pentru barbati, daruri utile pentru bucatarie, pachete Chill & Relaxare, cadouri pentru copii și bebelusi, seturi pentru decorul casei, daruri pentru femei, alte idei de cadouri)
  • Incadreaza-te usor intr-un buget dorit, gratie filtrarii de produse

Aveți nevoie de un cadou de casa noua? Poate un set de obiecte decorative? Căutați un dar pentru un nou-născut sau pentru aniversarea unui copil? Vreți să dați o mână de ajutor unui bucătar “în devenire”? Cea mai buna prietena urmează sa se casatoreasca? Nu aveți timp pentru a incropi un cadou pentru o zi de nastere? Cautati cadouri corporate?

Descoperiti Sidora Gifts! Cadouri personalizate, pe care cei dragi le vor folosi vreme îndelungată. Pachete cu surprize atent selectate, dintr-o gama largă de opțiuni, perfecte pentru orice ocazie. Aratati recunostinta unei gazde primitoare, spuneți bun venit pe lume unui bebeluș, rasfatati papilele gustative ale gurmanzilor sau afișați un mesaj clar, de dragoste. Toate cosurile cadou sunt în ediție limitata, unele dintre ele fiind chiar unice.

  

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *