Calitatea incomparabila a lenjeriilor din bumbac

lenjerii bumbac

Astazi, multe tesaturi, in special cele utilizate pentru asternut, sunt adesea realizate din materiale sintetizate. In plus, sunt adesea trate cu substante chimice dure sau aditivi care va pot lichefia in piele, provocand iritatii sau chiar reactii alergice. Cand iti petreci o treime din viata in pat, vrei sa te asiguri ca suprafata in care te culci nu este doar confortabila, ci una sigura si mai mult decat atat comoda si frumoasa.

Persoanele cu piele sensibila sau eczeme in special vad adesea imbunatatiri atunci cand trec la tesaturi certificate, cum ar fi lenjeriile din bumbac care garanteaza un grad de calitate si siguranta.

Cand vorbim despre asternuturile de lux, cele mai frecvent utilizate tesaturi sunt lenjeria din bumbacul. Fiecare dintre aceste fibre aduce propria frumusete naturala si atribute pentru a crea o combinatie castigatoare. Bumbacul este rezistent si moale la atingere, in timp ce lenjeria este neteda si fluida. Ambele tesaturi sunt foarte confortabile si respirabile. Aceste doua materiale au fost intotdeauna folosite de-a lungul istoriei, datorita versatilitatii lor si in unele culturi au fost chiar apreciate. Pentru un somn linistit alege lenjerie din bumbac – poti comanda online de pe www.catincahome.ro

In ceea ce priveste numarul de fire, expertii in domeniu recomanda sa ramana in intervalul 400-500 de fire. Orice lucru mai mare decat acesta este o manipulare a tesaturii sau implica finisaje sintetice care in cele din urma se vor uza si vor aduce totodata numeroase si diverse probleme pielii.

Culorile preferate.

Pe langa calitatea tesaturilor, urmatoarea influenta evidenta a deciziei dvs. este culoarea sau modelul. Este dovedit ca unele culori au un efect linistitor asupra noastra, in timp ce altele par sa ne faca sa ne simtim mai anxiosi. Intr-un studiu, oamenii au raportat ca se odihnesc mai bine intr-o camera albastra fata de camera violet. Albastrul este cunoscut in terapia cu culori ca fiind cea mai puternica culoare pentru a transmite calmitate, in timp ce movul tinde sa ne stimuleze creierul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *