Camere supraveghere pentru buna monitorizare a spitalelor

Siguranta este importanta pentru fiecare dintre noi. Problema intervine cand aceasta scade treptat din cauza mai multor factori ce tin mai mult sau mai putin de latura umana. Spitalele sunt institutii in care ar trebui sa primeze grija fata de oameni. Camerele de garda sunt permanent pline de persoane cu diverse afectiuni, ce necesita interventii rapide. De asemenea, saloanele unde se afla internati pacientii trebuie sa fie dotate cel putin cu minimul necesar pentru o refacere sanatoasa a acestora. Curatenia din spital, modul in care sunt tratati pacientii, modul in care se manifesta acestia din urma, toate acestea ar trebui monitorizate de o echipa speciala care sa asigure desfasurarea in bune conditii a tuturor proceselor medicale. Instalarea de camere supraveghere in spitale poate fi o buna optiune pentru mentinerea sub control a tuturor persoanelor implicate in actul medical.

Cu totii avem retineri cand aducem in discutie vizita la medic sau, mai grav, la spital. Suntem asaltati de tot felul de ganduri negre despre cum am putea evita o astfel de vizita. In cazul in care se pune problema de o internare ne gandim cu ingrijorare despre ce ni s-ar putea intampla mai rau. In ziua de azi, o internare in spital a ajuns sa echivaleze cu o condamnare la moarte pentru unii. Este ca o ruleta ruseasca. De aceea ar trebui luate masuri urgente pentru a se remedia problemele grave cu care se confrunta spitalele romanesti.

Masurile necesare trebuie discutate la nivel inalt, insa exista si solutii ce tin de buna administrare a fiecarui spital. Asa cum acasa suntem preocupati sa mentinem un mediu curat pentru familia noastra, tot asa ar trebui sa facem cu totii si la locul de munca indiferent care ar fi acesta. Sanatatea este cel mai de pret bun pe care il detinem. Prin urmare instalarea unor camere supraveghere in spitale ar putea avea beneficii imediate. Intreg personalul ar trata cu mai mare atentie fiecare sarcina pe care o are de indeplinit. Pentru un rezultat garantat ar trebui implementate si niste sanctiuni usturatoare in cazul constatarii si dovedirii unor ilegalitati.

Camerele de supraveghere amplasate pe tot teritoriul unui spital vor identifica mult mai usor eventualele nereguli. Pornind de la personalul de serviciu care ar trebui sa asigure o curatenie exemplara atat pe holurile spitalelor, cat si in cabinetele medicale, saloane sau salile de operatie si ajungand la asistentele medicale care se ocupa de tratamentele pacientilor si pregatirea instrumentarului medical. Nu in ultimul rand medicii trebuie sa adopte o conduita exemplara specifica specializarii pe care o practica.

Pe piata exista numeroase variante de camere de supraveghere. Din acest motiv o echipa de specialisti trebuie sa intocmeasca un proiect care sa asigure o monitorizare eficienta si productiva atat in interiorul institutiei, cat si in exteriorul acesteia. O camera supraveghere amplasata la locul potrivit va capta orice eveniment petrecut, imaginile putand fi folosite ca probe in situatia semnalarii unor nereguli din partea pacientilor sau a personalului medical deopotriva. Toate persoanele aflate in incinta unei institutii trebuie sa se supuna unor reguli clare, trebuie responsabilizate pentru a se obtine un progres in viitor.

In magazinul online www.1CCTV.ro exista o gama variata de camere de supraveghere de la cei mai mari producatori din lume. Fie ca proiectul implica instalarea unor camere supraveghere de exterior sau de interior, camere IP sau camere speed dome, aici sunt disponibile numeroase modele ale caror caracteristici indeplinesc cerintele impuse de orice proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *